Old 07-03-2008, 02:00 AM   #1
Tonehenge
Human being with feelings
 
Tonehenge's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 743
Default a FEW fr'S FOR THIS BUILD...

1. Better implemented midi file export. I should be able to select multiple tracks of midi and export them as multiple OR merged midi files. This would be a huge boon...

2. Improve bar offset by offering the option of setting the offset wherever the cursor is. Right click on the ruler, and enter the starting bar right there. A great help when you are recording sequential takes!!!
Tonehenge is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 02:10 AM   #2
Till
Human being with feelings
 
Till's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany's California
Posts: 1,541
Default

Quote:
Originally Posted by Tonehenge View Post
2. Improve bar offset by offering the option of setting the offset wherever the cursor is. Right click on the ruler, and enter the starting bar right there. A great help when you are recording sequential takes!!!
i'm not sure i know what you mean, but maybe what you want to do can be done by inserting a time signature marker (same tempo) and checking "set time signature" (same time signature), which puts the next bar @ the cursor.

and by the way, i would not post an obviously not pre-release related FR here.
__________________
Intel Core 2 Quad Q6600 / 2 GB / WinXP Pro SP2 / EMU 0404 USB

"Recording is God's way of telling you that you suck." - Bob Brozman

My Jesusonic FX - Xenakios' Extension

REAPER FR Tracker - what is that?

The "How Stuff works in REAPER": video blog
Till is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 07:53 AM   #3
Tonehenge
Human being with feelings
 
Tonehenge's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 743
Default Sorry...

about the perhaps inappropriate placement. We are recording sequential takes, performed off of the same chart. Our midi file has a built in 2 bar count, so the 1st take off the top gets an offset of -1, entered into the offset box in the project setup dialogue. I have to reset that offset for every take that comes along. It works, but it's clumsy. Being able to drop whatever bar start I want with a simple right click would be very elegant.
Tonehenge is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2008, 02:58 AM   #4
Till
Human being with feelings
 
Till's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany's California
Posts: 1,541
Default

ah, ok. so you're talking about something entirely different...
__________________
Intel Core 2 Quad Q6600 / 2 GB / WinXP Pro SP2 / EMU 0404 USB

"Recording is God's way of telling you that you suck." - Bob Brozman

My Jesusonic FX - Xenakios' Extension

REAPER FR Tracker - what is that?

The "How Stuff works in REAPER": video blog
Till is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.