Old 05-14-2020, 08:09 PM   #1
Karma180
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 34
Default Copy FX track with Receives Intact?

Hi, I have a 50 track song going and a few versions ago, while deleting un-needed tracks, I must of seen what I thought was an empty track and deleted it; but it was my reverb fx track with about 20 recieves going to it. Now I want to copy/paste that track into my new version of the same project but when I copy/paste it doesn't take the Receives with it?? Can this be done and it so, how? : ) Thanks!
Karma180 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2020, 06:26 AM   #2
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,924
Default

You have e.g. these actions
SWS/S&M: Copy selected tracks receives
SWS/S&M: Paste receives to selected tracks
xpander is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2020, 02:44 PM   #3
SonicAxiom
Human being with feelings
 
SonicAxiom's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 2,173
Default

while it does work for receives, copying and pasting doesn't seem to work with sends when using

"SWS/S&M: Copy selected tracks (with routing)"
"SWS/S&M: Paste tracks (with routing) or items"
"SWS/S&M: Copy selected tracks routings" and
"SWS/S&M: Paste routings to selected tracks"

.
__________________
[Check out AVConvert (super-fast context-menu media file conversion) and my free VST plugins.]
.
SonicAxiom is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2020, 03:09 PM   #4
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,924
Default

Those work here too, at least with simple routings. Any specific conditions where they don't work for you SonicAxiom?
xpander is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2020, 03:21 PM   #5
SonicAxiom
Human being with feelings
 
SonicAxiom's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 2,173
Default

first off, I'm still on Reaper 5.99, in case this matters

I created three tracks and routed them all to a 4th track. Then, I added a fifth track that had a receive from track 4 (thus, track 4 had 3 rceives and one send).

In a second project tab, I created 5 tracks with no routing at all. I then tried all SWS actions to see if I could get the 4th track's routing copied over to the other project tab. It only worked for the receives and not for the send to track 5.

Maybe it's my reaper version, maybe I did something wrong

What do you mean by "simple routing", xpander?

.
__________________
[Check out AVConvert (super-fast context-menu media file conversion) and my free VST plugins.]
.
SonicAxiom is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2020, 03:32 PM   #6
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,924
Default

Simple routings kinda like yours. But I have never tried those between different project tabs and indeed, don't seem to work like that.
xpander is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2020, 03:47 PM   #7
SonicAxiom
Human being with feelings
 
SonicAxiom's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 2,173
Default

I normally don't do it this way. If I need to keep routing between multiple tracks intact, I'm copying all tracks involved in the routing from one tab to another. I also save tracks with routings in one track template to keep their routing intact.

.
__________________
[Check out AVConvert (super-fast context-menu media file conversion) and my free VST plugins.]
.
SonicAxiom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.