Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2023, 11:20 PM   #1
RobinGShore
Human being with feelings
 
Join Date: May 2013
Location: New York
Posts: 781
Default Mouse modifier to enable ripple editing is buggy if fixed lane tracks are enabled

I have one of my left drag mouse modifiers set to enable ripple editing for all tracks while dragging an item. This is something I use very often. The expected behaviour for this is that ripple editing is activated when I initiate the left drag, and deactivated as soon I release the mouse button

Lately I have noticed that if any of my tracks have fixed lanes enabled ripple editing doesn't deactivate when the mouse is released and I have to turn it off manually if I want to continue editing without rippling. It doesn't happen all the time. With longer mouse drags it never happens, but with shorter mouse drags (one second or less) it happens at least 50% of the time.

This is an incredibly frustrating bug that has been forcing me to hit the undo button at least 5 times a minute lately as ripple editing keeps accidently being left on.
RobinGShore is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2024, 05:01 AM   #2
Larsenupin
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 13
Default

I have the same probleme here, wonder is there is a fix for this bug. Thx !
Larsenupin is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2024, 07:45 AM   #3
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,831
Default

Fixing, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.