Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2016, 05:55 AM   #81
msuscorpio
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2007
Location: Michigan, USA
Posts: 319
Default

Was there any resolution to this? I posted this thread a few days ago with the same issue (bridged Waves plugins) http://forum.cockos.com/showthread.php?t=178096
msuscorpio is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2016, 11:05 AM   #82
lambdoid
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 122
Default

I've been having similar problems since I upgraded to W10. The culprit is usually either nt.dll or d3d11.dll It seems to happen randomly as well. It seems to crash a lot when I open Serum's GUI. I have talked to Steve Duda from Xfer and he thinks it's an issue with the graphics drivers(Nvidia).
__________________
http://soundcloud.com/lambdoid
lambdoid is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2016, 11:36 AM   #83
midiman007
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2015
Location: New York
Posts: 200
Default

For me it was the waves thing Justin addressed it ASAP.
Great guy and takes his program and bugs very serious, great to see that.

Also to add thanks Justin for the extended trial no crippleware. I purchased Reaper a week ago I needed the extended trial since I had to wean myself off of cubase.
midiman007 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.