Old 07-25-2020, 12:00 AM   #41
BartR
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2014
Location: Belgium
Posts: 147
Default

I do use that library and to however I gave it, they enjoy a lot!

+1 or +infinite, to get it natively.

It was the library that made me purchase Reaper. Because it improved 100000 times my workflow. It's really useful and immediate. Not "nerdy stuff" but productions-stuff! TOP!

MOREOVER, s for PT, I would add the field NOTES.
It's not comprehensible why should I use a script that I have to manually activate adding a shortcut etc, when its way easier to get the field already there, ready to be used. It will speed up also this. I do use that field very much, and to be able to get ti just right there, it will help a lot everybody also join Reaper leaving other DAWs
__________________
Bart R.

Last edited by BartR; 07-25-2020 at 12:13 AM.
BartR is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2020, 12:12 AM   #42
Win Conway
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,724
Default

I think it could be a useful idea if the TCP FX List changed to input FX if the track is record armed.
__________________
Stop posting huge images, smaller images or thumbnail, it's not rocket science!
Win Conway is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2020, 06:37 AM   #43
Ann-82
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 11
Default

Hi everyone, i love the idea of having the native FX list on TCP view, this allow us to mix without using the MCP view. But in this case is worth considering to add the routing column as well, like in Pro Tools or like Doppelganger did in his fantastic script, otherwise is only the half of the job done. Thanks!
Ann-82 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2020, 04:10 AM   #44
Reflected
Human being with feelings
 
Reflected's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,389
Default

Of course I wish we will have better built in feature of tcp fx list....
but for now "doppelganger"'s plugin script does it better than the built in option i think.

I just wish that I could dock it on the right side of the tracklist


https://forum.cockos.com/showthread.php?t=210987

__________________
Thanks devs for adding the abillity to use single click to change a single velocity And single right click to remove a single note without dragging.
much appreciated.
Reflected is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2020, 04:21 PM   #45
mikostep
Human being with feelings
 
mikostep's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 41
Default

something like this?
Attached Images
File Type: jpg Instrument 4.jpg (58.5 KB, 80 views)

Last edited by mikostep; 10-17-2020 at 04:27 PM.
mikostep is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2020, 02:12 PM   #46
Luster
Human being with feelings
 
Luster's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 591
Default

Quote:
Originally Posted by Triode View Post
It's worth mentioning that Pro tools doesn't have pixel-continuous vertical track zoom. Instead the available track heights are based around the specific slot "layouts" pictured in the posts above at small track heights.
Just mentioning since this has a bearing on how it works. Trading size flexibility for visual uniformity.

Pro Tools has a splendid solution for that interface topic.
Especially that compact version is impressive (A compressor plugin like "The Glue" gets a single C for compressor? - wonderful! Give me an E for my equalizer Pultec XYZ please


I don't see an argument for that size flexibility in Reaper.

With a quantized vertical scales you will get a chance to get a feeling of the values of loudness of your material. Not so when every track is or can be different.

Also related is that FR:
Align vertical scrolling to top of TCPs
Luster is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2020, 02:15 PM   #47
Luster
Human being with feelings
 
Luster's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 591
Default

Quote:
Originally Posted by Jae.Thomas View Post

This comparison makes one thing pretty clear: in the native solution you have no idea and no visual clue where the signal flows. First Compressor than Cthulhu? No no sir, we here at Reaper don't read text from left to right.
Luster is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 10:53 AM   #48
Pink Wool
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 143
Default

Quote:
Originally Posted by mikostep View Post
something like this?
What sorcery is this?! How!?
Pink Wool is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 11:40 AM   #49
Jae.Thomas
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 21,331
Default

Quote:
Originally Posted by Luster View Post
This comparison makes one thing pretty clear: in the native solution you have no idea and no visual clue where the signal flows. First Compressor than Cthulhu? No no sir, we here at Reaper don't read text from left to right.
I mean I have no idea what I was doing there because either way it doesnt make any sense hahaah.....

Cthulhu is a Vsti... no idea what a compressor was doing before that.
Jae.Thomas is offline   Reply With Quote
Old Today, 02:02 AM   #50
mikostep
Human being with feelings
 
mikostep's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by Pink Wool View Post
What sorcery is this?! How!?
No sorcery involved (well, maybe a little bit).
I`ll upload it to stash soon.
mikostep is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.