Old 09-20-2015, 10:12 PM   #2001
Teo Oliver
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 40
Default

I am migrating from protools, and a feature that i really miss, is the ability to use a shortcut to show the envelope lane of a specific parameter. In ProTools is Ctrl+Command+Click (in any parameter). There's any way to do this?

There's some plugins that have so many parameters, that is very time consuming to look in the trim list and check the box. With this shortcut is very straightforward to do the same thing. I find i option in SWS that its very close, but not wat i needed. (Show/Hide track envelope to last touched FX parameter).

Thanks,

Best Regards,

Teo Oliver
Teo Oliver is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2015, 01:39 AM   #2002
geoslake
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 340
Default "Nudge master output" visual feedback ?

Hi

I use this action to control my main volume without having to reach for the card know, or any soft mixer.
Thing is, I dont understand what it actually does, as the master fader doesnt move, and I end up having tracks with super low output volume and i dont understand why at first glance....
Any idea ?

Thanks

---edit--- just rechecked properly, and its the "hardware audio send" (dont know what the real name is)
Is there a way to use such an action for the actual master volume fader ?
geoslake is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2015, 04:08 PM   #2003
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 4,799
Default

Does the latest version run on Reaper 4? Also, are betas available for this latest snapshot fix please?
Coachz is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2015, 04:11 PM   #2004
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Quote:
Originally Posted by Coachz View Post
Does the latest version run on Reaper 4?
Nope, you need an older version

Quote:
Originally Posted by Coachz View Post
Also, are betas available for this latest snapshot fix please?
No. Snapshot issues are long known and are all related to sends. It's not an easy fix and nobody is interested enough to do it. I think I read somewhere you said you're a coder? Why not give it a go and help out?
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2015, 01:25 AM   #2005
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

Coachz is talking about something else (http://forum.cockos.com/showthread.p...=1#post1574406)
Quote:
Originally Posted by Coachz View Post
Also, are betas available for this latest snapshot fix please?
A new version with the fix will be available soon
Jeffos is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2015, 02:13 PM   #2006
ovnis
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 932
Default

On the last sws, the padre's LFO doesn't work well. Frequency quantization doesn't fit well with the BMP.

https://www.dropbox.com/s/dzw4ak49jt...rator.gif?dl=0

Last edited by ovnis; 10-01-2015 at 04:20 AM.
ovnis is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2015, 11:44 AM   #2007
Teo Oliver
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 40
Default Consolidate Selection is crashing Reaper.

Hi, i don't know if this is the best place or if i should report the crashing in the Reaper Bug Reports.

I use a lot the function Cosolidate Selection (SWS/AW), but every time i do it in a empty region, Reaper quit. (I'm on a Mac)

Best regards,

Teo
Teo Oliver is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2015, 12:55 PM   #2008
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

Quote:
Originally Posted by Teo Oliver View Post
Hi, i don't know if this is the best place or if i should report the crashing in the Reaper Bug Reports.

I use a lot the function Cosolidate Selection (SWS/AW), but every time i do it in a empty region, Reaper quit. (I'm on a Mac)

Best regards,

Teo
Fixed for the next build, thanks!

Quote:
Originally Posted by ovnis View Post
On the last sws, the padre's LFO doesn't work well. Frequency quantization doesn't fit well with the BMP.

https://www.dropbox.com/s/dzw4ak49jt...rator.gif?dl=0
Can't duplicate here... Can you attach this project please?
Jeffos is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2015, 04:02 PM   #2009
ovnis
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 932
Default

The issue occurs when tempo marker is different than project tempo.

https://www.dropbox.com/s/4ichriecxn...ator2.gif?dl=0

Last edited by ovnis; 10-04-2015 at 08:07 AM.
ovnis is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2015, 05:57 PM   #2010
Teo Oliver
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by Jeffos View Post
Fixed for the next build, thanks!



Can't duplicate here... Can you attach this project please?

Thanks Man!

Last edited by Teo Oliver; 10-02-2015 at 05:57 PM. Reason: O mean for the Consolidate problem...=)
Teo Oliver is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2015, 11:49 PM   #2011
mlprod
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 400
Default

Would be awesome if we can get the UTF-8 support that was just implemented in Reaper 5.05pre3! So that source file delete works with special characters...

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=167475

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=167008
mlprod is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2015, 10:17 AM   #2012
Amberience
Human being with feelings
 
Amberience's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: swing on the spiral of our divinity
Posts: 2,027
Default

In reference to this thread: http://forum.cockos.com/showthread.php?t=167573

There is an action called 'Auto-Rename Selected Takes' which is what I have been using to rename my batches of files.

There is also 'Rename takes and source files...' which works, but on a per-file basis.

What would do it is if there was a 'Auto-Rename Takes and Source Files' action - which did exactly the same as 'Auto-Rename Selected Takes' but on the take items *AND* the source files.

I could really do with this, it would save me tons of time. Thoughts?
__________________
Amberience is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2015, 10:38 AM   #2013
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,317
Default

In an update soon can we get a border around the color picker on the Auto-color/icon?



Can you see where the button is?
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is online now   Reply With Quote
Old 10-18-2015, 05:25 AM   #2014
mehmethan
Human being with feelings
 
mehmethan's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 370
Default

REQUEST :
Dear Developers,

Please add an option for "Resources" Newly created bookmarks should create it's own folder in resources path.

This way accessing bookmarks and your templates will be a lot easier from TCP or media explorer like the Resources Window.
mehmethan is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2015, 01:44 PM   #2015
Teo Oliver
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 40
Default Consolidate still Crashing Reaper

Consolidate Selection (SWS/AW) still crashing Reaper, specialy when the region has CrossFades. (I'm in 5.04 on a Mac)
Teo Oliver is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2015, 04:39 PM   #2016
amagalma
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,070
Default

Reaper 5.04, SWS 2.8.1 Build #0

Breeder's "Move closest measure grid line to mouse cursor (perform until shortcut released" creates unwanted stretch markers!

amagalma is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2015, 02:53 AM   #2017
TheWhistler
Human being with feelings
 
TheWhistler's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Eight miles high.....
Posts: 984
Default

Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
Heh, I guess that's the problem with open source, donation-ware and similar ventures...it's so readily available that people forget there are other people behind those projects who invest their time and knowledge. These days I always try and donate if I can.
Sadly true. If it is there, one just takes it.

Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
Donations on main SWS page are used to cover website expenses - I have really no idea how it works to be honest. I only accept donations through my sig
That is/was kind of intransparent to me. Whom shall I donate to?
I donated to SWS, until you told me that you don´t get any money from them, I did not know that!
Are there any others involved (who´s code I use) that deserve a donation?
TheWhistler is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2015, 05:33 AM   #2018
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,411
Default

Glad you mentioned that. I'm hoping it's an easy fix as although it's useful with normal tempo markers, it's not here

Quote:
Originally Posted by amagalma View Post
Reaper 5.04, SWS 2.8.1 Build #0

Breeder's "Move closest measure grid line to mouse cursor (perform until shortcut released" creates unwanted stretch markers!
__________________
subproject FRs click here
note: don't search for my pseudonym on the web. The "musicbynumbers" you find is not me or the name I use for my own music.
musicbynumbers is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2015, 08:32 PM   #2019
Tod
Human being with feelings
 
Tod's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Just outside of Glacier National Park
Posts: 10,971
Default No way to align the slots in Resources?

There seems to be no way to manage or align the slots in Resources.

They just seem to go haphazardly and there is no way to organize them that I can find.

This is a great addition to the SWS actions but it would be much better if we could organize the order of the slots.
__________________
Kontakt Vid Tutorials->Create Outputs / Create Templates -|- SMDrums Free drums
Elk Videos->Opening / Snooze / Bull Fight / End Credits
Tod's Music->Check out my playlist
Tod is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 01:57 AM   #2020
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Quote:
Originally Posted by amagalma View Post
Reaper 5.04, SWS 2.8.1 Build #0

Breeder's "Move closest measure grid line to mouse cursor (perform until shortcut released" creates unwanted stretch markers!

Search the action list for
Code:
SWS/BR: Options - Automatically insert stretch markers when inserting tempo markers with SWS actions
and turn it off
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 02:03 AM   #2021
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Quote:
Originally Posted by TheWhistler View Post
Sadly true. If it is there, one just takes it.



That is/was kind of intransparent to me. Whom shall I donate to?
I donated to SWS, until you told me that you don´t get any money from them, I did not know that!
Are there any others involved (who´s code I use) that deserve a donation?
It seems that all donations still go to Tim's paypal, but he hasn't been active for a while. But then again, SWS is his baby and he did contribute A LOT (lets just say there wouldn't be SWS without Tim) - not to mention that a lot of his code still gets reused for almost every new contribution - he practically set the standard for the rest of us. So yeah, you aren't doing anything wrong by donating trough main page
Rest of us just put out donation links in case people want to show appreciation.

Jeffos (SWS/S&M) had donation link in his dialogs, but I can't find it anymore? I guess he got a better job or something (after all, he works for Cockos now) so he removed it
edit: it seems it's still alive and well...you can donate to Jeffos personally here

Wol (SWS/wol) also has a link in his signature.

Xenakios (Xenakios/SWS) doesn't actively participate in SWS anymore, but you can always donate through his blog if you use his stuff.

Adam (SWS/AW), Fingers (SWS/FNG), Padre (SWS/PADRE) and IXix (SWS/IX) also contributed a lot, but I didn't see any way to donate to them.

Of those four, it seems only IXix has been active on the forum lately. And he has contributed SO MUCH over the years outside SWS (just go and have a look at JS forum or simply look at all of his JS effects that come pre-installed with REAPER) - he definitely deserves some kind of thank you! He should put some kind of donation link in his signature too


IMHO, main web site donations should offer you the choice to support any of these people. Who knows, maybe it could attract more contributors (because SWS is so exposed unlike other contributions for which you have to search the forums)...and we need new contributors desperately (I'm mostly using Cubase these days, Jeffos is busy at Cockos and rest of the guys just stopped contributing)

One example that comes to mind...
I don't know if any of you remember, but user Araud created the extension for guitar tabs in REAPER. You can find it here: http://forum.cockos.com/showthread.php?t=78938
I don't know the real reason why he stopped updating it, but it felt like he didn't receive nearly enough donations to keep him motivated to develop if further. Who knows how many geniuses hide in REAPER crowd that may be motivated to help out if we could somehow push them to the front lines so they get proper support from the community.

Last edited by Breeder; 11-02-2015 at 03:46 PM.
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 04:16 AM   #2022
jiff 41
Human being with feelings
 
jiff 41's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: WALES, UK
Posts: 704
Default

Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
Search the action list for

and turn it off
Yeh but how?,, Sorry I missed this lesson?
__________________
"I started out with nothing & i still have most of it left"(seasick steve)
jiff 41 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 07:57 AM   #2023
amagalma
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,070
Default

Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
Search the action list for
Code:
SWS/BR: Options - Automatically insert stretch markers when inserting tempo markers with SWS actions
and turn it off
Thank you!

What would be the use of such a setting?
amagalma is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2015, 08:11 AM   #2024
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Quote:
Originally Posted by jiff 41 View Post
Yeh but how?,, Sorry I missed this lesson?
Just open the action list, paste name of the action in the filter and double click the action to toggle option's state. There should be another column in action list that tells you toggle state of each action.

Quote:
Originally Posted by amagalma View Post
Thank you!

What would be the use of such a setting?
No idea really - Cockos implemented beats timebase for stretch markers so I just added the option to complement that behavior.

I guess you could use it to manually humanize audio using grid warp?

P.S.
In your gif, stretch markers get created when item/track timebase is set to time. I should have a look to make sure stretch markers get created only in items whose effective timebase is beats.
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2015, 03:48 AM   #2025
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

Quote:
Originally Posted by Teo Oliver View Post
Consolidate Selection (SWS/AW) still crashing Reaper, specialy when the region has CrossFades. (I'm in 5.04 on a Mac)
Yeah, the new version v2.8.2 (with the fix) wasn't released yet. Coming soon, this week hopefully...

Quote:
Originally Posted by ovnis View Post
The issue occurs when tempo marker is different than project tempo.

https://www.dropbox.com/s/4ichriecxn...ator2.gif?dl=0
AFAICT, Padre's tool just doesn't support tempo markers. It's more like a FR, sorry.

Quote:
Originally Posted by mehmethan View Post
REQUEST :
Dear Developers,

Please add an option for "Resources" Newly created bookmarks should create it's own folder in resources path.

This way accessing bookmarks and your templates will be a lot easier from TCP or media explorer like the Resources Window.
Right-click the auto-save button > Set auto-save directory...
Jeffos is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2015, 03:51 AM   #2026
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

Some words about donations...

First, I'd like to thank all our donators!

Then, I'd like to clarify that 1) the project is maintained and 2) donations made via the "Donate" button on the SWS website really go into a *common* wallet. For credit card binding reasons, this paypal account belongs to Tim ("sws") but the money doesn't go in his personal wallet! Or in any other member's pocket BTW!

This money is used for common needs of the project: wesite hosting costs (e.g. the new sws-extension.org is online, but not fully tied to the code yet) and, even if we haven't finalized the fine details together (Tim, Geoff and I) yet, I think I can announce we'll "hire" Geoffrey Francis for an update of the user guide with the rest of the money.

Make sure there's no money made out this project.
The overall amount of donations is totally ridiculous vs the efforts invested by its members, BTW. In general, I don't think one should expect anything from donations (open-source or not).

Anyway, I thought to some "systems" to share donations but that would be complicated... Any system I could think of would only be wrong, and argument-prone. In the SWS case, I think the best way to deal with it is either to remove the donate button, or to reinvest everything in the project. We're doing the latter ATM. Each member can then offer his personal donation link, of course.

Oh! And persoannly, I still have a persnal donation link, but the real reason I removed it is that only a couple of users were using it Literaly.
Jeffos is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2015, 10:20 AM   #2027
Thor
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 77
Default Two SWS snapshots with the same number.

Hi all.

I am using sws snapshots for a project and have a strange issue. I have two snapshots numbered 3. If I delete one of them the rest of the snapshots are renumbered so there are still two number 3, so I can see no way of getting rid of the problem or solving it by doing a copy paste operation.

The snapshots recall as normal otherwise, this is only a problem since I am recalling them using actions and then need to use the index number.

Any suggestions?

Thank you.
Best
Thor
Thor is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2015, 04:19 PM   #2028
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Quote:
Originally Posted by Jeffos View Post
Then, I'd like to clarify that 1) the project is maintained and
I didn't want to spread the panic, but the fact is most people who contributed, don't do it anymore. It's also the fact that you're mostly the only one fixing things lately
It would be so nice get more people to contribute. But then again, it feels to me like the future of REAPER 3rd party add-ons is in scripts...

People with C skills, time and ideas...if you're reading this - please don't hesitate to contribute whatever you like!

Quote:
Originally Posted by Jeffos View Post
I think I can announce we'll "hire" Geoffrey Francis for an update of the user guide with the rest of the money.
This is awesome news! I hope it all goes to plan!
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 06:14 PM   #2029
tack
Human being with feelings
 
tack's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 318
Default

Quote:
Originally Posted by Jeffos View Post
2) donations made via the "Donate" button on the SWS website really go into a *common* wallet.
What donate button?

Today I got the "new version" notice, thought to myself "right, I really need to give these guys money," went to the website, and I couldn't actually find how to send money.

Hm. I see it now. The Paypal image is broken -- http://sws.mj-s.com/images/donate.jpg is returning a 404 -- and Firefox renders the image alt text ("PayPal") in black, on a slightly less dark background. I completely missed it.

Might want to fix that up to improve your donations, especially on the heels of a new release which surely is the most likely time people will be inclined to donate (if nothing else to serve as a reminder, as it did for me).

Thanks so much for SWS! (Donated once I figured it out )
tack is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 01:46 AM   #2030
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

Probably because the website has moved to http://www.sws-extension.org (you should have been redirected though...).
Jeffos is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 02:12 AM   #2031
mpl
Human being with feelings
 
mpl's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Moscow, Russia
Posts: 1,557
Default

Same problem with http://www.sws-extension.org (image is broken, but link works).

And +1 to separating donations to common and personally on main SWS page.

I agree with Breeder, scripts is future of Reaper, because it take way less time to understanding / writing almost any kind of stuff. I dream of collaboration of reascripters (spk77, X-Raym, Heda, Breeder, me, etc). This could be awesome project and bring another understanding of REAPER usability to regular users.
__________________
SoundCloud | MPL Scripts discussion | ReaPack | Donate

Last edited by mpl; 11-04-2015 at 02:23 AM.
mpl is online now   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 03:34 AM   #2032
Sju
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 503
Default

Hello!

Would it be possible to improve the "startup action" function, so you could use it to run several actions? I'd like to run both Heda's automatic record mode script and a screenset action at startup, but currently I can only choose one of them.

Thanks
Sju is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 03:46 AM   #2033
mpl
Human being with feelings
 
mpl's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Moscow, Russia
Posts: 1,557
Default

You can add custom action as startup action.
__________________
SoundCloud | MPL Scripts discussion | ReaPack | Donate
mpl is online now   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 08:07 AM   #2034
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,411
Default

Quote:
Originally Posted by Sju View Post
Hello!

Would it be possible to improve the "startup action" function, so you could use it to run several actions? I'd like to run both Heda's automatic record mode script and a screenset action at startup, but currently I can only choose one of them.

Thanks
or even a sws "cycle action" too which are quite a powerful upgrade on standard custom actions
__________________
subproject FRs click here
note: don't search for my pseudonym on the web. The "musicbynumbers" you find is not me or the name I use for my own music.
musicbynumbers is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2015, 10:32 AM   #2035
Twangothan
Human being with feelings
 
Twangothan's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Hertfordshire, UK
Posts: 346
Default

SWS is great but I cannot get the latest version to be recognised! The file is in the plugins folder,I have run the installer which fires up the Mac's Terminal....what else do I need to do?
Twangothan is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2015, 02:22 PM   #2036
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,317
Default

open the installer package. Take reaper_sws_extension.dylib and put it in

Macintosh HD > Users > [YOUR NAME] > Library > Application Support > REAPER > UserPlugins
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is online now   Reply With Quote
Old 11-12-2015, 01:14 PM   #2037
Argitoth
Human being with feelings
 
Argitoth's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,054
Default

cannot build SWS due to Reascript.cpp and varag.h errors: http://pastebin.com/raw.php?i=qTJDsJQy
__________________
Soundemote - Home of the chaosfly and pretty oscilloscope.
MyReaperPlugin - Easy-to-use cross-platform C++ REAPER extension template

Last edited by Argitoth; 11-12-2015 at 02:22 PM.
Argitoth is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2015, 04:29 AM   #2038
Twangothan
Human being with feelings
 
Twangothan's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Hertfordshire, UK
Posts: 346
Default

Quote:
Originally Posted by EpicSounds View Post
open the installer package. Take reaper_sws_extension.dylib and put it in

Macintosh HD > Users > [YOUR NAME] > Library > Application Support > REAPER > UserPlugins
Brilliant thanks Epic - I was putting it in my other plugins folder and it wasn't seeing it for some reason.
Twangothan is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2015, 08:37 AM   #2039
kenz
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 338
Default

Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
It would be so nice get more people to contribute. But then again, it feels to me like the future of REAPER 3rd party add-ons is in scripts...

People with C skills, time and ideas...if you're reading this - please don't hesitate to contribute whatever you like!
My main gripe with that compared to scripts is the compilation stage; I hate setting up stuff and the nightmare dependencies/libs/whatever, I just want it to work out of the box, and scripts are super simple in this regard.

Keep in mind I don't know a single thing about the Reaper SDK so I may be off track completely (I do know C though, but I mostly used it for personal things where at least I had my own 'conventions' of dealing with this; e.g always using only LoadLibrary and GetProcAddress to avoid the stupid lib linking crap).

So if I wanted to contribute a few APIs for scripters where would I start? (I would want to add API to get the mouse coordinates on the screen for the TrackCtl_SetToolTip function, and maybe improve some FX handling APIs...).

I'm aware I may not need to compile it but that means I also can't test it and unfortunately I don't even use Visual Studio so perhaps I'm out of this league heh (only MinGW on windows and GCC/TCC on Linux)
kenz is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2015, 08:41 AM   #2040
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 19,727
Default

Scripts will invariably have some performance overheads over properly optimized and compiled C code, though...
EvilDragon is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.