Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2024, 12:51 AM   #1
ferropop
Human being with feelings
 
ferropop's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,165
Default Fixed Lanes : Copy-Paste not pasting to correct lane

Unless I'm doing something wrong, these are vanilla Ctrl-C Ctrl-V actions. This has been the behaviour for me since the beginning of fixed lanes...is this happening for everyone?

__________________
FERRO
Songs I've Written/Produced : https://t.ly/OtOM-
Instagram : http://www.instagram.com/ferropop
ferropop is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2024, 12:52 AM   #2
ferropop
Human being with feelings
 
ferropop's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,165
Default

Like, are lanes not being targeted for paste when clicked?
__________________
FERRO
Songs I've Written/Produced : https://t.ly/OtOM-
Instagram : http://www.instagram.com/ferropop
ferropop is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2024, 04:25 AM   #3
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,920
Default

I think the wrong behavior only occurs if comping is active, right?
schwa is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2024, 06:16 AM   #4
smandrap
Human being with feelings
 
smandrap's Avatar
 
Join Date: Feb 2021
Location: Right here
Posts: 1,605
Default

Yep, unless edit source media while comping is on, "comp" cursor can't set a lane as target
__________________
My Scripts
smandrap is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.