Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-22-2024, 04:18 PM   #1
souk21
Human being with feelings
 
souk21's Avatar
 
Join Date: Mar 2021
Posts: 495
Default Couple of reports re: recording on active comp lane when "Show/Play only one lane"

Using v7.11+dev0222 on macOS


"Record mode: auto-punch selected item" and "Options: When auto-punch recording into a fixed lane track, add the whole recording"
The recorded item seems to be overlapping and to not respect the record mode. However the visual glitch disappears when clicking the arrange view






A similar glitch happens with "Create comp areas for new recordings" disabled. The item seems to have been recorded on the comping lane (but without creating a comp area), but disappears when you click the arrange view.






Hovering the yellow bar right after finishing recording deselects the item






Just after finishing recording, "Item: Split item under mouse cursor (select right)" also splits the recorded item on the hidden lane
Clicking empty space to deselect item and splitting afterwards works as excepted. (even if re-selecting the item on the comping lane)






Something weird that might help troubleshooting:
Using "Item: Unselect (clear selection of) all items" after recording and before splitting doesn't fix the issue.
However using "Unselect (clear selection of) all tracks/items/envelope points" does fix it and the hidden item is left untouched.

Thanks!

Last edited by souk21; 02-22-2024 at 05:36 PM.
souk21 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.