Old 03-03-2021, 02:45 PM   #41
Fabian
Human being with feelings
 
Fabian's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sweden
Posts: 6,371
Default

Quote:
Originally Posted by ferropop View Post

Preferences / Mouse Modifiers lets you remap everything.
Quote:
Originally Posted by schwa View Post
Yes, the default behavior of alt+right-drag and alt+shift+right-drag changed.

You can restore the previous behavior by opening Options > Preferences > Editing behavior > Mouse modifiers, selecting the arrange view right drag context, and setting Alt to Marquee select items > Set time selection, and setting Shift+Alt to Marquee select items > Set time selection+ignoring snap.
Hm... I did look there, but must have looked at the wrong thing. Media item, I think... Thanks.
__________________
// MVHMF
I never always did the right thing, but all I did wasn't wrong...
Fabian is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2021, 05:24 PM   #42
rain
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 28
Default Windows: 32-bit ReaRoute : Broken again

v6.24rc9 - February 27 2021
# Windows: fix 32-bit ReaRoute - and confirmed that it is fixed

v6.24 - March 2 2021
# Windows: 32-bit ReaRoute : Broken again

The fix from v6.24rc9 didn't make it into v6.24 ?


Edit - Workaround:
It is sufficient to extract rearoute.dll from reaper624rc9-install.exe and replace the v6.24 32bit installed Version.
Now even Reaper v6.24 64bit can receive 32bit-ASIO from ReaRoute as usual - as it was working before.
(For me it was always necessary to install both - 32bit and 64bit Reaper - to have ReaRoute working for both 32bit-ASIO and 64bit-ASIO ReaRoute Input)

Last edited by rain; 03-03-2021 at 05:45 PM.
rain is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2021, 09:32 PM   #43
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 13,310
Default

Quote:
Originally Posted by rain View Post
v6.24rc9 - February 27 2021
# Windows: fix 32-bit ReaRoute - and confirmed that it is fixed

v6.24 - March 2 2021
# Windows: 32-bit ReaRoute : Broken again

The fix from v6.24rc9 didn't make it into v6.24 ?


Edit - Workaround:
It is sufficient to extract rearoute.dll from reaper624rc9-install.exe and replace the v6.24 32bit installed Version.
Now even Reaper v6.24 64bit can receive 32bit-ASIO from ReaRoute as usual - as it was working before.
(For me it was always necessary to install both - 32bit and 64bit Reaper - to have ReaRoute working for both 32bit-ASIO and 64bit-ASIO ReaRoute Input)
Ah, thanks for pointing this out! Looking into why this is (it wasn't changed on our end between rc9 and final, but it is indeed different! the compiler did something unexpected...).
Justin is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2021, 01:02 AM   #44
jjcale_guitar
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 38
Default

6.24 seems to work excellently on Linux so far. All LV2-plugins I had on the previuos rc2, rc3 and different devs before that, seems to work alright. And some VST's and VST3's as well.

I don't do razor edits yet, but the the usual ctrl+drag seems to work fine too.

Thanks for the huge work!!!!! For me, this is a big leap forward for the Linux version and the Linux DAW community as a whole.
__________________
Open source as a principle.
jjcale_guitar is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2021, 04:58 PM   #45
tufb
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 117
Default

Quote:
[*]+ Linux: support JSFX/Video Processors/EEL2 ReaScripts with SELinux heap-execution-prevention
Awesome, thanks! This release rules.
tufb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.