Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > Recording Technologies and Techniques

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2020, 08:34 PM   #1
rlgiht
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 8
Default The sound of the hard synth does not change when I send midi to the hard synth, is th

Hello. First, i using system linux. reaper is a great software that runs comfortably on linux, thanks.
Well, simply speaking, it's exactly as the title says, but does anyone know a solution to this?
Go to Settings> Device> Hard Synth set to input and output, recording is fine. The reaper successfully sends the midi, and the hard synth also receives the midi.
The problem is that the tone does not change.
Actually, this is possible with qtracter. When you change the timbre with a hard synth, the signal from the midi changes immediately.
any help? The output midi device option has all checkboxes enabled.
rlgiht is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2020, 08:37 PM   #2
rlgiht
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 8
Default post title is long.

oops, i sorry for the post title mistakes. too long.
rlgiht is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.