Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Color Themes and Icon Sets

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2022, 09:15 PM   #1921
ponknasty
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 39
Default

Hi,

I just donated from pnortnaomi@gmail.com.

Transaction ID: 20899665297271673


Thanks
ponknasty is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2022, 04:43 AM   #1922
schulzmanfred
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
Default donation

Hi,
i just donated and would like to get this theme I Logic 3.90
there was no way to specify which one via paypal:

email: hal9@gmx.de
Transaktionscode: 20900947313907878
thank you
schulzmanfred is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2022, 11:59 AM   #1923
Doubledee
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 1
Default I Logic 3.90

Hi,
i just donated and would like to get this theme I Logic 3.90
paypal:

email: doubledee@yandex.ru
Transaktionscode: 6PJ05716P8543000D
date 17 january 2022
thank you
Doubledee is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2022, 04:23 PM   #1924
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,380
Default

Sents !! thanks
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2022, 02:52 AM   #1925
Mikado
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 6
Default

Is it possible to use toolbars, buttons and actions of this theme in the default or other theme? If so how? Thank you! If i switch to default theme toolbars and buttons are there but only text boxes not graphical buttons.
Mikado is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2022, 04:52 AM   #1926
lijou
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 10
Default Custom colors cannot be chosen accurately

Hi Blankfiles,

I am enjoying ILogic 3.90, but I have a problem that when I use the custom color selection, it results in a different color than selected. So for example I try and make something red by choosing that color in the 'crayons' but the item is then colored yellow! I cannot control what colors it chooses, do I have to adjust a setting somewhere?

Thanks!
lijou
lijou is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2022, 07:17 AM   #1927
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,380
Default

Do you install SWS pack
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2022, 10:57 AM   #1928
lijou
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Do you install SWS pack
Yes, I did!
lijou is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2022, 11:39 AM   #1929
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,380
Default

Ok maybe a miss from me ! i will fix that, but for the moment you can change the color to match this way , use the custom color and in the section personalize chose the color that you want from left to right press ok ( logic v2 but is the same way in V3 )

Edit ( It is a miss from me the colors not follow sorry for that will fix )

__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2022, 11:43 AM   #1930
lijou
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Ok maybe a miss from me ! i will fix that, but for the moment you can change the color to match this way , use the custom color and in the section personalize chose the color that you want from left to right press ok ( logic v2 but is the same way in V3 )

Thank you! I will try that now!
lijou is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2022, 02:35 PM   #1931
AudioBabble
Human being with feelings
 
AudioBabble's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 128
Default

Just donated, sorry paypal did not give me an option for a message:

Transaction ID: 20905370493742064

email as per paypal.

i Logic V3.9 Please
AudioBabble is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2022, 08:35 AM   #1932
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,380
Default

Sent !
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2022, 10:24 AM   #1933
AudioBabble
Human being with feelings
 
AudioBabble's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 128
Default

Thanks Blankfiles, great work!!

I have a couple of questions, if you are able to help me out:

1. Is there a way to get the media explorer to display in bottom pane (as in default theme)?

2. How can I show inputs (MIDI/AUDIO) on the tracks in track panel?

Many thanks
AudioBabble is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2022, 11:24 AM   #1934
AudioBabble
Human being with feelings
 
AudioBabble's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 128
Default

Please ignore this question, I figured it out!

Track inputs were hiding, I just needed to make track wider.

easy to dock media explorer simply by dragging small tab icon.

Silly me, still a newbie with Reaper !!
AudioBabble is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2022, 03:03 PM   #1935
insane8
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 1
Default

Donated the other week and didn't realise should post the info here (was confused with paypal not letting em add a note).

Donation from elliotjcadmore@hotmail.com
transaction no. 8CB64343H1185684A

Thank you.
insane8 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2022, 10:09 PM   #1936
AudioBabble
Human being with feelings
 
AudioBabble's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 128
Default

Just wondering... has anyone done any tweaking of this theme?

Am using V3.9 and finding my way around. Must say it's absolutely brilliant!!

The one thing that bothers me a bit though is that scaling of the track faders is not possible, likewise with meter on the master mcp (when docked on the right).

I've had a bit of a browse around the rtconfig file, but honestly I'm a bit clueless, although I'd be interested to pick up a few tips as theme customization is bound to be something I'll want to do in future.
AudioBabble is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2022, 12:20 AM   #1937
Jibeji
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2020
Location: Paris
Posts: 244
Default

Blankfiles said he will fix that
Jibeji is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2022, 05:51 AM   #1938
AndrewBjorkman
Human being with feelings
 
AndrewBjorkman's Avatar
 
Join Date: Nov 2020
Location: Massachusetts
Posts: 8
Default Donation

I shot a Donation over. It didn't give me an option to write in any detail to witch one I wanted. I logic v3 newest edition is one I would enjoy trying out! Hope to see a email soon!

andrewbjorkman@hotmail.com
TID:10W11122RL7687219

Last edited by AndrewBjorkman; 01-26-2022 at 06:03 AM. Reason: Adding donation detail
AndrewBjorkman is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2022, 07:41 AM   #1939
AudioBabble
Human being with feelings
 
AudioBabble's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 128
Default

Don't wish to be a gripe, but another small annoyance...

Waveforms appear over-saturated in item view, even though they're not.

See other post for screenshots: https://forums.cockos.com/showthread.php?t=262392

Any fix for this? (I'm new to reaper, so might be an easy setting somewhere?)
AudioBabble is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2022, 08:02 AM   #1940
AudioBabble
Human being with feelings
 
AudioBabble's Avatar
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 128
Default

ahh...

once again - apologies for cluttering up the forum!

Seems it was a bit of a one-off, for some reason a new sample dragged onto the timeline came out showing a "maximized" view, i.e. SHIFT "+" x 3

pressing SHIFT "-" x 3 brought it back to normal... and a new sample dragged onto a new track came out fine.

Phew... panic over
AudioBabble is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2022, 03:51 PM   #1941
sguyader
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 101
Default

Salut Blankfiles,

Donated today:

transaction number 20911960669582267
theme v3.90

Thanks!
sguyader is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2022, 05:51 AM   #1942
johanstarmond
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 1
Default iLogic

Donated the other day and shot you a PM but wasn’t able to post until now (new account).

Transaction ID: 65900301KD105910J

Check the PM for email - would love to try v3.90.

Great work, and thanks in advance Blankfiles!

Last edited by johanstarmond; 02-01-2022 at 01:29 PM.
johanstarmond is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2022, 08:26 AM   #1943
HADES88M
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2022
Location: Spain
Posts: 1
Default

Hi!!

ID: 2024-2284-7909-7615

Themes I LOGIC V3.90

mtorerosa@gmail.com


thank you so so so so much!!
HADES88M is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2022, 08:19 PM   #1944
Tommy Zai
Human being with feelings
 
Tommy Zai's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Prescott, AZ USA
Posts: 108
Default

ULTIMATE is THE ULTIMATE . . . very cool . . . like a flattened iLogic+.
Tommy Zai is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2022, 11:37 AM   #1945
sguyader
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by Tommy Zai View Post
ULTIMATE is THE ULTIMATE . . . very cool . . . like a flattened iLogic+.
I agree, Ultimate looks really awesome.
Overall I'm very impressed by the care to detail of the I Logic themes, wow!
sguyader is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2022, 10:38 AM   #1946
ownage13
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2021
Posts: 3
Default

Hey Blankfiles! Love this theme! I do see you now have Ultimate with this package. In the ultimate package how do I install only the theme as I don't want to have to redo my configs again. It isn't very clear if that is what is already in the package or not. Anyways thanks for the great work (:
ownage13 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2022, 01:12 PM   #1947
tweed
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 667
Default

There's gurus here that will know - blankfiles too of course. I'm saying, that I don't believe it's simple to get "the look'
without importing most of the config for EITHER of the two themes --at this point... happy to be incorrect of course!

There's a config for EACH - there's a theme for each.

A Thought:
It would be great if there were repeatable ways to swap between the two themes...
like, EXPORT/IMPORT just, 'part of the config' I guess? So that we could change between the two without messing up our own config bits.

Yet, some config setting are personal to one's workflow/customizations etc. || So, what to export? dunno.

For sure i can't be much clearer as I'm not a guru on much-)

REAPER gurus are the tops of all DAWs I'd say. duh.-)))


UPDATE COMMENT: @ownage13

pretty sure there's comments about config exports etc. - maybe try a search of just this thread (49 pages) from the search box at bottom of page

-- configuration
-- config
-- export
-- import

Last edited by tweed; 02-08-2022 at 05:30 PM.
tweed is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2022, 04:18 PM   #1948
WaterWaterTasmania
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 97
Default

Hey! I've donated but not received any download link. PM'd you my email.

Edit: got it - thanks!

Last edited by WaterWaterTasmania; 02-10-2022 at 03:58 PM.
WaterWaterTasmania is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2022, 11:18 PM   #1949
ownage13
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2021
Posts: 3
Default

@Tweed

Maybe I explain it wrong. I am looking for a "WC" version. If you have his bundle here you will see he has a FULL version and a WC version and I am looking for a WC version of it. If this is already a WC version then I would go forward and update my setup. Then again I really don't have too many custom actions set and I could redo them all again just would like to avoid it if I have to lmao
ownage13 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2022, 04:39 AM   #1950
sguyader
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by ownage13 View Post
@Tweed

Maybe I explain it wrong. I am looking for a "WC" version. If you have his bundle here you will see he has a FULL version and a WC version and I am looking for a WC version of it. If this is already a WC version then I would go forward and update my setup. Then again I really don't have too many custom actions set and I could redo them all again just would like to avoid it if I have to lmao
I'm not sure, but maybe you can try this to install the Ultimate theme:

1) export your current configuration before installing the theme
2) import the I Logic Ultimate configuration
3) finally you reimport you saved configuration

May be another solution is, when you are at step 2, you can uncheck some of the import configuration options, so that it doesn't override your current configuration and then you don't need to do step 3 (but still, make sure to either save your current configuration in step 1, or at least to make a backup copy of the "REAPER" folder).
sguyader is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2022, 06:46 AM   #1951
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,380
Default

I understand the fustration that it can bring to want to keep some elements of an import and vice versa, The first thing I do before importing a configuration I make a COMPLETE copy of the Reaper file when I was try config from other user window path ( AppData\Roaming\REAPER\ ) After i am not afraid to lost everything just replace the original Reaper folder and delete the other one .

The real problem of the configuration comes from "REAPER.ini" the majority of the elements of the configuration is registered inside this document for example the FX path, window position audio device ect ,, when I include the config with my theme I delete certain line such as VST path, Recent project ect but when you import the config that will ask you to rescan all you plugins ect that very frutrating..... and if you delete the REAPER.ini you will lost almost everithing from my config you will have to restart anyway . there is no magic method to mix 2 config together exept if you open REAPER.ini from you original and try to remplace some line in the import REAPER.ini from my config

I include my config especially for beginners, I remember the first time I used Reaper after leaving studio one and Protools I was completely lost I spent more time looking for actions than mixing it was very fustrating, So I discovered a user on the French forum (Reno.thestraws) there explained how to create a configuration and he shared his config which really help me not to hate my Reaper experience,
I am not looking to advertise but it is the user in my opinion the most qualify of all the tutorials I have seen English, French included and believe me I have done extensive research on several points and it has always been a reference

I am convinced that in the near future Reaper will be focus in the Config situation but for the moment we have to deal whit ....
__________________
My Themes :I Logic V2.:I Logic V1.:I Logic NeXt.:Concerto.
Hydra.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2022, 07:43 AM   #1952
tweed
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 667
Default

Nice write Blankfiles.


I was going to add to my write above yours -- that when i install a new version of the theme i enjoy going through the prefs,
referring to my self-made list of about 10 or so changes/differences and then re-scanning plugins at my specific locations...
(don't use my list much anymore*-)

It's really been a beneficial process to learn - And, it's so quick to do now!

One important move is:
I EXPORT (after selecting them) my actions list to a 'keymaps' file then re-import after setting up theme through prefs.

NOTE: pretty sure in the dozens of pages here there's quite a few config tips. [i thought so]

Last edited by tweed; 02-13-2022 at 06:14 PM.
tweed is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2022, 08:38 AM   #1953
tweed
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 667
Default

ABSOLUTELY BONKERS HAPPY WITH THE ULTIMATE 1.0 BONUS.


It's version 1.0 - so just mentioning -- as i go to the effects add/see button crazy numbers of times, every day i can get to REAPER.

I am literally i heaven with ULTIMATE 1.0 - with the rare bounce back to earth for a few seconds getting to the effects-add button.

I understand that it's possible there's technical limitations that would affect what's possible - and even being version 1.0 i LITERALLY couldn't be happier.

Thought to mention sooner here - rather than my cronic fence-sitter, waiting for the perfect time vibe**-))


[ANIMATED GIF ONE made with: cockos.com/licecap/]

WHEN TRACKS full-narrow MINIMIZED - yet with track panel extended wide
There's all the great buttons there! EVEN, input effects on/off AND add button in gorgeous grey!

YET, i SOooo long for the regular ADD-FX button to be beside the green FX on/off button. I guess a lot of people use the input FX button.

Me? I'd trade all the FX buttons for just the ADD-FX button....WHEN tracks fully minimized.




-------


[ANIMATED GIF TWO made with: cockos.com/licecap/]

When a minimized narrow track is in record-enable mode there's all that beautiful empty space.
Accessing any buttons means adjusting the height of the minimized record-enabled track. ALL JUST FINE.
Interested to know if buttons can/will be added to record-enabled, minimized empty space.




No reply/comment needed anytime soon!

I'll be Sooooo happily working with ULTIMATE 1.0

THANK YOU SO MUCH - really works in a big way.
I'm learning all the buttons and that there's A and B layers of them!

I'm looking around more this year - like Ferris Beuller's Day Off
I'm reminded I missed a lotta livin' from not lookin' around - hehehe

best wishes to all

Last edited by tweed; 02-12-2022 at 03:30 PM.
tweed is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2022, 01:41 PM   #1954
sguyader
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 101
Default

I agree with the post above, there's some empty space that could be used for fx-related elements.

I also have a question: I tried to fiddle with the rtconfig file, in order to reduce the height of the tcp fx list elements but I didn't succeed, I could only move the elements and reduce their width, but not their height. Any tips?
sguyader is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2022, 02:35 PM   #1955
tweed
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 667
Default

@ownage13


OH! just found your comment.

Yep, latest 3.9 WITH ULTIMATE has a WC (with config) version for both ULTIMATE and for REGULAR version - 4 files in total. 2 for each of course.
Config and theme files separate as you'd know of course.

ALSO: yeah, i have just a handful of custom actions.
The other day while installing ULTIMATE on big PC (as was testing on tiny atom processor laptop/tablet while away)

Had to think for a minute, then recalled that in ACTIONS LIST (key command is -> ? <- i just confirmed - heh-heh)

There is the KEYMAPS button bottom right... under there i chose save selected.... AFTER selecting my customs actions of course...
then did the whole ULTIMATE config and theme import (drag and drop - theme first best i guess)

THEN after the two drag and drop moves, one for the theme itself and one for the config importing...
i then simply imported my keymaps/actions from same keymaps button.

Seems like I'm liking typing today... And the three little dots...
I won't edit - I'll just leave it verbose... might be useful somehow to someone.

ULTIMATE ------- WoooooW

Last edited by tweed; 02-12-2022 at 03:34 PM.
tweed is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2022, 10:25 AM   #1956
riccardo74
Human being with feelings
 
riccardo74's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: Italy
Posts: 30
Default

Hi Blankfiles, donation done.

Theme: Themes I LOGIC V3.90

Transaction: 98T69005H4959541G

mail is the same of donation.

Thanks for your jobs,
Riccardo

Last edited by riccardo74; 02-14-2022 at 09:22 AM.
riccardo74 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2022, 05:12 PM   #1957
vasilymilovidov
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2022
Posts: 1
Default

Hi, donation is done.

Theme: Themes I LOGIC V3.90
Transaction: 3AP93148F1559842D
My email is vasily.milovidov at gmail.com

Thanks!
vasilymilovidov is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2022, 03:37 AM   #1958
riccardo74
Human being with feelings
 
riccardo74's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: Italy
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by riccardo74 View Post
Hi Blankfiles, donation done.

Theme: Themes I LOGIC V3.90

Transaction: 98T69005H4959541G

mail is the same of donation.

Thanks for your jobs,
Riccardo
Hi Blankfiles, I did donation but still not received the theme. It's impossibile to send you PM, they are disabled.

Repeat:

Theme: Themes I LOGIC V3.90

Transaction: 98T69005H4959541G

mail is the same of donation.

Many thanks for any update,
Riccardo
__________________
--
Riccardo
riccardo74 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2022, 04:09 AM   #1959
onewayout
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2008
Location: So Florida
Posts: 1,299
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Ok maybe a miss from me ! i will fix that, but for the moment you can change the color to match this way , use the custom color and in the section personalize chose the color that you want from left to right press ok ( logic v2 but is the same way in V3 )

Edit ( It is a miss from me the colors not follow sorry for that will fix )

Hi Blankfiles,

I'm now using this theme and love it! I'm trying to tweak this one area, is that possible? https://www.dropbox.com/s/5o8cb8mi04...17-22.mp4?dl=0

Thx, Jeff
__________________
Win 10 I9 20 core 48g Ram always on the latest update

Last edited by onewayout; 02-18-2022 at 04:59 AM.
onewayout is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2022, 09:34 AM   #1960
michal5
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2022
Posts: 4
Default

Hi Guys,

Could you please tell me if the LOGIC theme 3.90 is the last version of the 2.65 LOGIC theme, or both are 2 different themes ?

Thank you in advance
michal5 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.