Old 06-09-2014, 08:19 PM   #1
quadrophrenia
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2013
Location: Michigan
Posts: 19
Default just got ez drummer

I just got ez drummer but I don't see it when I look at the fx vsti's in REAPER.

Should I have saved the ez drummer somewhere in the reaper folder? (instead I saved it in the c: drive)

Also, I bought from audiodeluxe who told me I can upgrade to ez2 for free but I'm not sure how to do this.

Please help! Thanks!!
quadrophrenia is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2014, 10:45 PM   #2
Barksy
Human being with feelings
 
Barksy's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Mount Colah, Sydney, Australia
Posts: 435
Default

when you open ezdrummer, you will be prompted to register it. If you can't find the plugin, open it as Standalone which will prompt you to register it. When you register ezdrummer on the webpage, it should then show you what products you have or are eligible for. Look for ezdrummer 2 and download it.

Now i can't remember the exact process, but it was straightforward. Yes you install ezdrummer as normal (C: x64 or x86, depending on which version of EZdrummer you want to install), and you install the VST component to your reaper VST folder ( where all your others are kept).

Clear cache and rescan in Reaper, and see how you go.
Barksy is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 08:39 AM   #3
g8torcliff
Human being with feelings
 
g8torcliff's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Florida
Posts: 1,508
Default

In Reaper's FX it is listed as dfh sampler (used to be anyway)....



cliff
g8torcliff is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.