Old 07-07-2020, 06:07 AM   #1
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 9,141
Default TCP Meter values not displayed

Is there a way to show the meter values in TCP ?

Coachz is online now   Reply With Quote
Old 07-07-2020, 06:17 AM   #2
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,924
Default

In your picture Theme Adjuster shows the settings for the Track Control Panel layout B. Have you verified track 4 is set to layout B? Also, if you just made changes to the meter values settings, nudge the track height a little and the layout should update.
xpander is online now   Reply With Quote
Old 07-07-2020, 06:29 AM   #3
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 9,141
Default

Quote:
Originally Posted by xpander View Post
In your picture Theme Adjuster shows the settings for the Track Control Panel layout B. Have you verified track 4 is set to layout B? Also, if you just made changes to the meter values settings, nudge the track height a little and the layout should update.
That did it. Thanks xpander !! I'm loving Theme 6
Coachz is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.