Old 03-31-2013, 12:12 AM   #1
-Wolverine-
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 10
Default EZ Drummer not appearing in FX?

Hello,

I recently purchased a new compute (Windows 8) and transferred Reaper over and attempted to install EZdrummer. Problem being, I can not find the EZdrummer (listed under ToonTrack) in Reaper.

I didn't have a problem with my other computer (a terribly slow laptop), so I am wondering what the issue could be here.
-Wolverine- is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2013, 01:26 AM   #2
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 17,915
Default

Hello -Wolverine- and welcome to these forums. You'll find many helpful people here and a lot of useful information.

EZDrummer is named something-else in Reaper I cannot remember what. Do a Filter in the FX Browser for Toontrack, then right-click it and Rename it.

And double-check that the path to where you installed the plug-in is in Reaper's Preferences / VST plug-in path list.
__________________
DarkStar ... interesting, if true. . . . Inspired by ...
DarkStar is online now   Reply With Quote
Old 03-31-2013, 08:16 AM   #3
-Wolverine-
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 10
Default

That is the part I don't understand, Toontrack does not appear. It appeared on my old laptop, but not this new computer.
-Wolverine- is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2013, 09:42 AM   #4
-Wolverine-
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 10
Default

Now it is working.

I am so confused. :/
-Wolverine- is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.