Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2019, 09:41 AM   #1
Ikary
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 6
Default Changes in tempo messing up Time Signature Changes (FIXED)

Hello,

Basically, many times when I do tempo changes (not time signature changes) in the middle of measures, it messes up the time signatures. Here's a video of this happening: https://www.youtube.com/watch?v=Coi09lVO8D4

If someone needs the project file I can send it, but I'm pretty sure this bug wouldn't be something specific of the project, but something quite common, since it has happened to me many times. Please, if it's me doing something wrong let me know, but I'm pretty sure Reaper shouldn't be doing this.

Many thanks
Ikary is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 09:52 AM   #2
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 10,176
Default

Could you please post the project? You can actually delete all of the tracks before posting, we only need the tempo map.

[edit] never mind, reproduced, fixing, thanks!

Last edited by schwa; 07-17-2019 at 10:11 AM.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 07:01 PM   #3
Ikary
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 6
Default

That's awesome to hear, thank you! I've been having this kind of issues for a long time and they always messed up my mind and limited my projects, so it'll be awesome to not have to worry about that anymore.
Ikary is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.