Old 06-03-2019, 06:47 PM   #1
Lee4329
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
Default XTouch Universal Control Surface

So I bought an XTouch used and am trying to get it working as well as it can with Reaper. I downloaded Kilnke and extracted in the reaper plugin folder. When I selected it in preferences and loaded a song all the faders moved into place, the scribble strips display my track names, the rotary encoder knobs show panning where it is but that's all I have. Nothing responds to anything. I can't change track volume with the faders or start or stop playback. The control surface is just a display of the channel strips. I expect I have missed a step or three but am hoping to find out what it might be. I even tried to assign actions to buttons and it didn't read that I was pushing a button.
Lee4329 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 10:32 PM   #2
mschnell
Human being with feelings
 
mschnell's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Krefeld, Germany
Posts: 8,020
Default

Welcome to the Reaper forum !

Please see the "Control Surface" subforum for issues with Control surface devices. There you will find a lot of discussion about XTouch devices.

Thanks,
-Michael
mschnell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.