Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-27-2019, 07:02 AM   #1
suchatravesty
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 54
Default 5.982 Fade handle min:second display is missing (FIXED)

v5.982 portable on Win 7 x64. Problem is identical on three different machines.

In 5.981 and previous versions when moving fade handles or item edges, time of the fade/item trim info. was displayed as measures.beats/time in seconds.
In 5.982 now only measures.beats are displayed when moving fade handles and item edges.

I am using the same Reaper config and the same project.

In 5.981 my ruler time unit is set to Measures.Beats/Minutes:Seconds
In 5.982 My ruler time unit is set to Measures.Beats, secondary time unit is set to Minutes:Seconds.

Shouldn't these behave the same way? I have tried changing the ruler time unit to different options in 5.982, but I can only get fades to display time by changing primary ruler unit to minutes:seconds but then I lose Measures.beats in my ruler display.

This is unfortunate since I depend on the time display in the fade handles for my workflow.

Also, Measures.beats is not an option for secondary time unit? Not that I want it that way, it just seems strange that it's not an option.

I have attached gif links for each version.

https://imgur.com/9ynbFXR

https://imgur.com/iCHJjSr
suchatravesty is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.