Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2018, 12:07 PM   #1
DANIELE
Human being with feelings
 
DANIELE's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Florence, Italy
Posts: 237
Default Video suddenly has stopped working! Why? [SOLVED]

I'm working on a project with a video, I opened a second tab and worked on it, when I came back to the first one with video it plays but it shows me a black screen in the video window.


I rebooted the sistem, tried other videos (that previously worked) on blank projects, tried everything there's no way to bring back the video in the video windows, I always see a black screen.


What the hell is happened?
__________________
Audio: AKG-K240 MKII, Steinberg UR22; Piano: Yamaha P-250 - Native Instruments S88;
!!DANIELE EPIC ORCHESTRAL MUSIC!! |*| STAR WARS SERIES

Last edited by DANIELE; 08-12-2018 at 01:20 PM.
DANIELE is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 12:29 PM   #2
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4,005
Default

How could we know?
What actions did you do before it stopped work, but after it worked?
__________________
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Make a thread "F%#! you Reaper! I quit!" to get more views and feedback since these kind of threads get much more traction
SoundCloudFR: "Real" Non-destructive GLUEAll the REAPER names
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 12:42 PM   #3
DANIELE
Human being with feelings
 
DANIELE's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Florence, Italy
Posts: 237
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
How could we know?
What actions did you do before it stopped work, but after it worked?

This is the reason why I don't understand.


I opened a new tab, I worked on it with 6 track doing some piano sketch with Kontakt. Then while this project is playing I came back to the first tab and I saw that the video screen was completely black. I didn't do anything strange other than this.


I noticed that if I delete REAPER.ini file the video works but obviously I loose all of my customisations.


I tried to reproduce it on a portable version but everything works fine there.


So what I have to do now? I've to work on a big project and this is a problem for me.
__________________
Audio: AKG-K240 MKII, Steinberg UR22; Piano: Yamaha P-250 - Native Instruments S88;
!!DANIELE EPIC ORCHESTRAL MUSIC!! |*| STAR WARS SERIES
DANIELE is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 12:44 PM   #4
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4,005
Default

Check what codec is used in your config and what is used on a portable version.
Tty to compare Video Preferences in portable version and your current one.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Make a thread "F%#! you Reaper! I quit!" to get more views and feedback since these kind of threads get much more traction
SoundCloudFR: "Real" Non-destructive GLUEAll the REAPER names
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 12:57 PM   #5
DANIELE
Human being with feelings
 
DANIELE's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Florence, Italy
Posts: 237
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Check what codec is used in your config and what is used on a portable version.
Tty to compare Video Preferences in portable version and your current one.

Now it seems to work, I don't know what I've done.


I opened the portable version, checked preferences, closed it and reopened the installed one. I didn't do anything different, what the f....
__________________
Audio: AKG-K240 MKII, Steinberg UR22; Piano: Yamaha P-250 - Native Instruments S88;
!!DANIELE EPIC ORCHESTRAL MUSIC!! |*| STAR WARS SERIES
DANIELE is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 12:59 PM   #6
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4,005
Default

It was me. Good luck with you project.
Rename the thread to [original name](SOLVED)
__________________
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Make a thread "F%#! you Reaper! I quit!" to get more views and feedback since these kind of threads get much more traction
SoundCloudFR: "Real" Non-destructive GLUEAll the REAPER names
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 01:19 PM   #7
DANIELE
Human being with feelings
 
DANIELE's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Florence, Italy
Posts: 237
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
It was me. Good luck with you project.
Rename the thread to [original name](SOLVED)

Maybe it was you.


I hope it didn't happens again because I don't know what I've done and I really don't know if it is solved.
__________________
Audio: AKG-K240 MKII, Steinberg UR22; Piano: Yamaha P-250 - Native Instruments S88;
!!DANIELE EPIC ORCHESTRAL MUSIC!! |*| STAR WARS SERIES
DANIELE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.