Old 02-13-2020, 07:45 PM   #1
lowellben
Human being with feelings
 
lowellben's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: They put me in a home.
Posts: 3,305
Default Media Cues Problem Now

Hi. I have imported several WAV files with loop information, which shows up correctly as media cues in Reaper via the media item.

However, no matter how I try with actions I cannot figure out how to play the media item looped BUT have Reaper obey the embedded media cue loop point as it's playing back. It just plays the entire media item. I'd like Reaper to play the idea and then take the media cue loop point over and over until I stop it.

Can Reaper only loop media items in FULL or can I please have Reaper obey embedded loop points as media cues and loop from those points? Many thanks.

If not, how can I audition the loop media cues points in Reaper what would you do? Split hack?
__________________
47.8% of statistics are made up.
lowellben is online now   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 06:30 AM   #2
lowellben
Human being with feelings
 
lowellben's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: They put me in a home.
Posts: 3,305
Default

I've gone through all the actions and I cant' find one Did I miss it?

Any chance someone knows of a script or will consider creating one that allows a user to loop a media item based on it's loop embedded points and not the entire media item itself?
__________________
47.8% of statistics are made up.
lowellben is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.