Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Color Themes and Icon Sets

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2017, 03:03 PM   #1
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default LCS Bug fix of Albert-C (Solaris Pro) theme: Updated 03/16/2020

11/28/2017
Bug fix of Albert-C (Solaris Pro) theme.
The goal was just to fix things that were broken and make some tweaks for better usability.

This is a large, fullscreen theme.
It is not flexible and not recommended for laptops or other small screens.
This theme is for users with basic needs and a large screen.
The layouts are limited to 2 for the MCP and 2 for the TCP.
The MCP Master has 4 layouts, but 2 are just lowered versions of the other 2.
This is so the Master track can be aligned with the MCP when there is a low count of tracks with no scrollbar at the bottom.

get it from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )

INSTRUCTIONS:
- click on the link above
- download the theme from the Stash page the link opens
- unzip the downloaded file
- copy the theme file into Repear's color theme folder
- open Reaper

FIXES & TWEAKS
- altered MCP Pan knob to function like a pan instead of a volume level knob
- created Stereo and Dual Pan faders, knobs, backgounds and layouts for MCP and TCP and both Masters.
- various tweaks to the Transport to help it match the theme better.
- changed Solo to yellow and Mute to red to follow along with the Default theme.
- changed TCP default layout so Name label will stretch to make it bigger
- created a TCP volume fader/slider for the compact view.
- changed the TCP FXparm so the active FX no longer appear to be muted.
- added the FX-In button the right side of the Recinput box.
- adjusted the text margins in the MCP and TCP name labels.
- changed recarm off from red to red tinted gray and auto from red to yellow LED to clarify status better
- fixed ENV Preview for MCP and Global ENV.
- fixed the background for the Global ENV text.
- fixed various other little bugs and made so many little tweaks I lost track.

NEW LAYOUTS:
- created new TCP layout with a longer name showing in the smallest position.
- created lowered version of the default layout for when the scrollbar is hidden
- created several fader colors and added layouts for them in the MCP.
- created a Big Meter layout and a lowered version of it for when the scrollbar is hidden.
- created several knob colors for the Big Meter layouts and added layouts for them in the MCP.

SCREENSHOTS: (these are big, unless you have a 4K monitor)
Default Layout
Default layout with Dual Pan mode and Fader Colors
Default layout with Stereo Pan mode
Big Meter layout
Big Meter with Dual Pan mode and knob colors
Big Meter with Stereo Pan mode
Big Meter meter demo

LOG:
UPDATE: 11/29/2017
- changed the Long Name TCP layout. Buttons now slide right as the track is stretched.
UPDATE: 12/10/2017
- made text for markers visible (Thanks Hopi!)
- made meters a bit brighter
UPDATE: 09/19/2019
- fixed FX Bypass on default MCP layout
- fixed Pause On button on Midi editor
- changed clicked on feedback behavior for all Midi transport buttons
UPDATE: 02/24/2020
- fixed Meter reset on the TCP layouts
UPDATE: 03/04/2020
- fixed Meter reset on the TCP Master layout
- TCP layouts now have clickable areas for track selection, etc.
UPDATE: 03/09/2020
- fixed Next/Previous Transport buttons
UPDATE: 3/16/2020
- fixed Global and I/O Preview buttons

::

Last edited by lucas_LCS; 03-15-2020 at 09:56 PM. Reason: added updates for 3/16/2020
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2017, 09:12 PM   #2
sickamorz
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Location: Philippines
Posts: 741
Default

I downloaded Solaris Pro theme it does not match the description you have in your posting.
Did you by chance upload the wrong version of the theme?
sickamorz is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 03:49 AM   #3
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by sickamorz View Post
I downloaded Solaris Pro theme it does not match the description you have in your posting.
Did you by chance upload the wrong version of the theme?
Did you unzip the file first?

I tested just now using the following steps:
- clicked on the link in my first post
- downloaded the theme from the Stash page the link opens
- unzipped the downloaded file
- copied the theme file into Repear's color theme folder
- opened Reaper and loaded the theme

It work fine for me.
I added the instructions to first post in case unzipping was the issue.
Please note that if you are trying to use it on a small screen or low resolution screen, it will not work and and at best , will not look like my sceenshots.

.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 06:18 AM   #4
sickamorz
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Location: Philippines
Posts: 741
Default

I unzipped the file double clicked the reaper icon.

I looked at the rt file it shows that four layouts for the mixer, but when you try to change the mixer layout only two are shown.
Also the track view also only shows two layouts.

Is this theme a version 4 or version 5, I noticed no version 5 statement in the rt file.

Thanks for your response.
sickamorz is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 09:08 AM   #5
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by sickamorz View Post
I unzipped the file double clicked the reaper icon.

I looked at the rt file it shows that four layouts for the mixer, but when you try to change the mixer layout only two are shown.
Also the track view also only shows two layouts.

Is this theme a version 4 or version 5, I noticed no version 5 statement in the rt file.

Thanks for your response.
This is a Version 4 theme.
There are only 2 layouts for the mixer (not counting fader colors).
The RTCONFIG only has 2 layouts for the MCP.
- - The Master MCP has 4 layouts, but 2 are just lowered versions of the other 2.
- - The lowered versions are for low track count situations where the scrollbar is not present.
- - Using the lowered version in that scenario aligns the Master with the MCP tracks.

The following comments are from the Theme's download page on Stash:
Quote:
Originally Posted by sickamorz
1. Mixer view the VU meters need work.
please explain what the issue is with the Mixer view VU meters.

Quote:
Originally Posted by sickamorz
2. Track view need a complete overhaul.
please explain what the issue is with the track view.

Quote:
Originally Posted by sickamorz
The previous Solaris deserves the title "Pro" more than this one.
This -is- the 'previous Solaris'.
This is the first one, the only one that Albert made.
It was never finished and had many bugs in it that made it hard to use even for basic needs.
This is the theme I used as the starting point to create version #1 of Solaris_LCS.

.

Last edited by lucas_LCS; 11-29-2017 at 10:01 AM.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 09:18 AM   #6
Diego
Human being with feelings
 
Diego's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Italy and... world
Posts: 131
Default

Now I remember why I put this user in the "ignore list"...
Thanks Lucas for your work and easy explanation...
__________________
G66 Technical Manager for Italy
Diego is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 10:03 AM   #7
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

11/29/2017
- changed the Long Name TCP layout. Buttons now slide right as the track is stretched.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 10:04 AM   #8
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

@Diego
you're welcome!
Happy motoring!
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2017, 03:16 PM   #9
sickamorz
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Location: Philippines
Posts: 741
Default

Track view - I think the cu meter in the track view in the previous Solaris is much better where you can increase or decrease the size of the cu meter.

Mixer view - the fx slots at the top of the tracks malfunction when the view is less than full screen, was not a problem in previous version.

Last edited by sickamorz; 11-29-2017 at 06:22 PM.
sickamorz is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2017, 02:49 PM   #10
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by sickamorz View Post
Track view - I think the cu meter in the track view in the previous Solaris is much better where you can increase or decrease the size of the cu meter.
Thank you for appreciating what I did with with my Solaris_LCS theme, but you do understand that this theme is not mine?
It really is just a bug-fix of Albert's original, unfinished beta theme with some enhancements thrown in.
Please don't compare it to the work I put into Solaris_LCS.
This one is very different from that one since the goal here is different.
This one should only be compared to Albert's beta, which can be downloaded here from the Stash site.

I considered adding the expandable TCP meter feature for you, but I hesitate because you also wrote this:

Quote:
Originally Posted by sickamorz View Post
Mixer view - the fx slots at the top of the tracks malfunction when the view is less than full screen, was not a problem in previous version.
This statement tells me you either didn't read or didn't understand what I wrote in my first post.

I'll re-state for clarity:
- This a Fullscreen only theme.
- It is designed for a large display with the mixer expanded to fullscreen
- It is not flexible, the mixer layouts only work correctly at fullscreen.
- Do not use it on a laptop or a small screen
- Do not use this theme if your workflow requires complex layouts or a mixture of layouts because it only has 2 layouts for the MCP and the TCP


Taking into account other things you've mentioned elsewhere about what you need in a theme, I think this theme is just too simple to satisfy your needs, but thanks for taking a look.

.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2017, 09:51 AM   #11
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,289
Default

nice work ... I think I found a bug or maybe it is intentional for some reason..

using the latest reaper and also the latest pre version... when editing a marker to have a text name, the text does not show up... only the number shows...
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 02:53 PM   #12
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

update 12/10/2017
- made text for markers visible (Thanks Hopi!)
- made meters a bit brighter
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2019, 06:49 PM   #13
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

UPDATE: 09/19/2019
- fixed FX Bypass on default MCP layout
- fixed Pause On button on Midi editor
- changed clicked on feedback behavior for all Midi transport buttons

get it from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2019, 08:33 PM   #14
MEMFIS_AKA
Human being with feelings
 
MEMFIS_AKA's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 101
Default

How to tint FXlist area to track color?
Is this in rtconfig? Can't find it in theme png's?
I'm building a new theme and i see you make it in your creation, please help me brother.
MEMFIS_AKA is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2019, 12:29 AM   #15
synkrotron
Human being with feelings
 
synkrotron's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Warrington, UK
Posts: 1,122
Default

Quote:
Originally Posted by MEMFIS_AKA View Post
Can't find it in theme png's?
The image files you have to alter are mcp_extmixbg and mcp_extmixbgsel

These affect the colour of the whole extended mixer section which includes the insert effects list, effects parameters and sends list.

Currently they are filled with a solid colour.

If you want your track colour to come through into the the extended mixer area you have to apply either full transparency to the two images mentioned above, or at lease some level or partial transparency if you want to impart a certain amount of tint to that track colour.

The other images linked to the extended mixer section are:-

mcp_arrowbuttons_ud
mcp_fxlist_arrows
mcp_fxlist_bg
mcp_fxlist_byp
mcp_fxlist_empty
mcp_fxlist_norm
mcp_fxparm_arrows
mcp_fxparm_bg
mcp_fxparm_byp
mcp_fxparm_empty
mcp_fxparm_knob_bg
mcp_fxparm_knob_stack
mcp_fxparm_norm
mcp_fxparm_off
mcp_send_knob_stack
mcp_sendlist_arrows
mcp_sendlist_bg
mcp_sendlist_empty
mcp_sendlist_meter
mcp_sendlist_midihw
mcp_sendlist_mute
mcp_sendlist_norm


I hope that helps
__________________
Bandcamp // YouTube // SoundCloud
synkrotron is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2019, 06:14 AM   #16
MEMFIS_AKA
Human being with feelings
 
MEMFIS_AKA's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by synkrotron View Post
The image files you have to alter are mcp_extmixbg and mcp_extmixbgsel
I hope that helps

Thanks! That's the one i searching for!
MEMFIS_AKA is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2019, 12:35 PM   #17
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by MEMFIS_AKA
How to tint FXlist area to track color?
Is this in rtconfig? Can't find it in theme png's?
I'm building a new theme and i see you make it in your creation, please help me brother.
This is a Reaper 4 theme, so it's controlled by the settings in the Options/Preferences menu.

If your theme is a Reaper 5 or 6 theme , then, as synkrotron mentioned in his post above, the main image files to alter are:
mcp_extmixbg
mcp_extmixbgsel
If adjusting the transparency level for those 2 images aren't enough, you will need to alter some of the others he listed.

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 07:10 PM   #18
Aquiline
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Location: Perth, WA
Posts: 19
Default Clip Meter issue with Reaper V6

Thanks for your work on this Lucas, still my favourite theme.

I have noticed an issue since upgrading to Reaper V6. If any of the track meters clip (hit red) you can't reset the red light by clicking on it (as you could previously). Example image attached.

The only way I've found to reset a red meter is to change theme, click the meter and then switch back to the Solaris theme. Any suggestions on how to fix that would be gratefully received. Thanks.
Attached Images
File Type: png Reaper Clip Light.png (57.2 KB, 37 views)
Aquiline is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2020, 12:55 PM   #19
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by Aquiline
Thanks for your work on this Lucas, still my favourite theme.
Your welcome!

RE: Clip Meter issue with Reaper V6
I think I've identified the issue.
will look for a fix, but it will be a couple of days before I can work on it.

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2020, 06:38 AM   #20
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default UPDATE: 02/24/2020 - Meter bug fixed

UPDATE: 02/24/2020
- fixed Meter reset on the TCP layouts

get it from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2020, 06:55 PM   #21
xoixa
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 17
Default

Mouse Double Click on track in TCP does not work.
xoixa is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2020, 08:21 PM   #22
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by xoixa View Post
Mouse Double Click on track in TCP does not work.
I just checked it's working for me.
only needs a single click to clear the red overload at the top of the meter.

If you meant the issue is on the TCP Master, I never use that and forgot update it.
Please confirm that is the issue you're having and I'll do another update in a few days.

If the issue is still happening on the regular TCP track layout, then try downloading the theme again.

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2020, 08:46 PM   #23
xoixa
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 17
Default

I mean this.

It works everywhere except this theme.
xoixa is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2020, 09:35 AM   #24
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by xoixa View Post
I mean this.

It works everywhere except this theme.
Thanks.
I tested with the default theme and it didn't work for me there either.
It doesn't appear to be theme specific for me.

Hopefully someone with knowledge about mouse modifiers will chime in with a solution.

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2020, 10:00 AM   #25
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,353
Default

Quote:
Originally Posted by lucas_LCS View Post
Hopefully someone with knowledge about mouse modifiers will chime in with a solution.
The problem with that in this theme is that there is actually no empty track control panel area where it would work, it's all covered with the pan. Mouse over tip will show this and it can be confirmed by double clicking on empty TCP area; instead of selecting all items on the given track it will reset the pan.

There are also other themes with the similar hack where the image of one specific control covers too big area of the TCP, thus preventing the usual empty track panel area behavior and/or causing surprising results.

Last edited by xpander; 02-27-2020 at 10:08 AM.
xpander is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2020, 10:33 AM   #26
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Thanks, xpander.
That makes sense, but why doesn't it work for me in the default theme?

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2020, 10:40 AM   #27
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,353
Default

If you have your mouse modifiers set like xoixa showed earlier, I don't know what the issue is, sorry.
xpander is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2020, 11:17 AM   #28
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

@ xpander
no sweat.
Thanks for the help identifying the issue.

@ xoixa
Thanks for notifying me about the bug.
I will need to make some changes to the graphics and work out the new sizes for the 3 items that need to be altered to fix this, so it will might take a week or two depending how much time I can give it.

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 03:04 PM   #29
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default Theme Updated: 03/04/2020

UPDATE: 03/04/2020
- fixed Meter reset on the TCP Master layout
- TCP layouts now have clickable areas for track selection, etc.

get it from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2020, 07:17 PM   #30
Aquiline
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Location: Perth, WA
Posts: 19
Default Bug Fix

Thanks Lucas, really appreciated.
Aquiline is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2020, 08:18 PM   #31
LarrySeyer
Human being with feelings
 
LarrySeyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Austin, Tx
Posts: 84
Default Awesome Theme!

Couple things...

First... the Theme looks totally awesome!

However, the Prev/Next Marker buttons in the transport are screwed up on my download. The 'Next' button looks like it's misplaced.

Also, this is just a question - don't know if it is even possible.

Can we get a version that replaces the 'Pan' knob with a 'Send' knob?

L

Last edited by LarrySeyer; 03-07-2020 at 12:51 AM.
LarrySeyer is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2020, 01:51 PM   #32
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

@ Aquiline You're welcome! thanks for heads-up.

Quote:
Originally Posted by LarrySeyer
First... the Theme looks totally awesome!
Thanks, but that would be Albert's doing.
I just fixed a lot of the bugs to make it more usable.

Quote:
Originally Posted by LarrySeyer
the Prev/Next Marker buttons in the transport are screwed up on my download. The 'Next' button looks like it's misplaced.
Please post a screenshot so I can clearly see what happening.

Quote:
Originally Posted by LarrySeyer
Can we get a version that replaces the 'Pan' knob with a 'Send' knob?
If you're asking for a send knob to replace the Pan knob in it's current position, no it's not possible as far as I know.
If you just want control over the send volume without opening the I/O window, then the graphic on the right side of the send slot is the volume knob for that send.
click/drag down and up for for raising and lowering the send volume.

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2020, 12:02 AM   #33
LarrySeyer
Human being with feelings
 
LarrySeyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Austin, Tx
Posts: 84
Default

Quote:
Originally Posted by lucas_LCS View Post
@ Aquiline You're welcome! thanks for heads-up.


Thanks, but that would be Albert's doing.
I just fixed a lot of the bugs to make it more usable.

Please post a screenshot so I can clearly see what happening.

If you're asking for a send knob to replace the Pan knob in it's current position, no it's not possible as far as I know.
If you just want control over the send volume without opening the I/O window, then the graphic on the right side of the send slot is the volume knob for that send.
click/drag down and up for for raising and lowering the send volume.

::
Here is the way it shows up on my Mac using the latest version of Reaper and the latest version of the Theme:

https://www.dropbox.com/s/4akod9db8w...20Bug.png?dl=0

Look at the 'Next' button near the top

L
LarrySeyer is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2020, 12:51 AM   #34
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by LarrySeyer
Look at the 'Next' button near the top
thanks
easy fix

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2020, 12:54 AM   #35
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default Theme Updated: 03/09/2020

UPDATE: 03/09/2020
- fixed Next/Previous Transport buttons

get the update from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2020, 10:06 AM   #36
LarrySeyer
Human being with feelings
 
LarrySeyer's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Austin, Tx
Posts: 84
Default

Quote:
Originally Posted by lucas_LCS View Post
UPDATE: 03/09/2020
- fixed Next/Previous Transport buttons

get the update from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )

::
Thank you!

L
LarrySeyer is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2020, 10:41 AM   #37
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 317
Default

is it possible that u will mod albert's ProTools theme collection in the future ?
I found the channelstrip knobs doesnt move when I acutally scroll them.
at PRO-X-TOOLS GOLD ED theme by Albert.
__________________
Reaper 6.05 / SWS/S&M: v2.11.0 / Hackintosh OSX High Sierra 10.13.6
i9 9900KS / 8 Cores base:4.0Ghz turbo:5.0Ghz / 64G RAM /
JS_ReaScriptAPI: v0.999 / Ultraschall API: v43006.00
todoublez is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2020, 06:32 PM   #38
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default

Quote:
Originally Posted by todoublez View Post
is it possible that u will mod albert's ProTools theme collection in the future ?
No, I have no plans to mod the PRO X-TOOLS GOLD ED (PUBLIC) theme on Stash.
If you are using any other version, then check with Albertxxxx about any issues you're having if the instructions below don't fix the issue for you.

Quote:
Originally Posted by todoublez View Post
I found the channelstrip knobs doesnt move when I acutally scroll them.
at PRO-X-TOOLS GOLD ED theme by Albert.
If you mean the fader caps, then make sure you have Reaper set for that in the preferences:
Option/Preferences/Editing Behaviour/Mouse

uncheck the first box:



::
Attached Images
File Type: png mousewheel.png (5.4 KB, 146 views)
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2020, 09:59 PM   #39
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,063
Default Theme Updated: 03/16/2020

UPDATE: 3/16/2020
- fixed Global and I/O Preview buttons

get the update from Stash:
LCS_BugFix_ ALBERT-C ( SOLARIS-PRO )

::
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.