Old 12-07-2017, 06:26 PM   #1
divedive
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2012
Location: New York
Posts: 135
Default Exporting Markers + Regions - not working?

When exporting as WAV and setting Markers + Regions to be included in the file - the regions don't actually show up as regions in Sound Forge or Twisted Wave - the files show markers and the region start is a marker - but there is no region end. They do however show up as regions when I import my file back into Reaper. Is there a setting I'm not aware of?

Thanks!
divedive is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 09:15 AM   #2
divedive
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2012
Location: New York
Posts: 135
Default

Bump.

Regions seem to appear as markers in other audio programs. (only region start - no region end).

Has anyone successfully viewed a reaper created wav file with regions in another audio?
divedive is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2018, 11:40 AM   #3
divedive
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2012
Location: New York
Posts: 135
Default

Same in RX6 Audio Editor. Regions that originate from Reaper appear as markers when opening files in other programs.
divedive is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.