Old 06-16-2012, 02:33 PM   #1
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default VST2 Plugin DLL management utility

available here...

discussions:
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=352083
http://www.steinberg.net/forum/viewt...p?f=19&t=23740

german:
http://www.steinberg.net/forum/viewt...p?f=28&t=23691
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 06:50 AM   #2
beingmf
Human being with feelings
 
beingmf's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Jazz City
Posts: 3,943
Default

Ich hab da folgendes Problem:

beingmf is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 08:57 AM   #3
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default

Do you have IE installed? If yes, that it might be a authority problem, try running the script with admin rights.
If not, well, the tool needs IE for displaying its progress...
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 09:39 AM   #4
beingmf
Human being with feelings
 
beingmf's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Jazz City
Posts: 3,943
Default

No IE here (Win7x64)... Is there a way to redirect to Opera maybe?
beingmf is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 10:37 AM   #5
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default

I'm working on it to make it run without a progress information window if IE isn't available...
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 11:21 AM   #6
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default

updated (streamlined, more documentation)
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 11:16 PM   #7
beingmf
Human being with feelings
 
beingmf's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Jazz City
Posts: 3,943
Default

Quote:
Originally Posted by TabSel View Post
I'm working on it to make it run without a progress information window if IE isn't available...
Works, but

beingmf is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 01:15 AM   #8
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default

there seems to be a DLL within your VSTScanPaths, which is faulty, has a length of 0Bytes or something, or it actually isn't a DLL but has the file extension ".dll"... The PluginManager has problems analyzing this "faulty" .dll file.

I'll try to catch these circumstances.
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 02:19 AM   #9
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default

Try this:

download the attached .zip, unzip it and replace your "PluginManager.vbs" with the unzipped "PluginManager.vbs"
Attached Files
File Type: zip PluginManager.zip (8.1 KB, 135 views)
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 10:03 AM   #10
TabSel
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 104
Default

I updated the site http://www.familiekraft.de/PluginManager with the latest, final (hopefully) release.

Should work now, without IE installed, preventing some vbs runtime errors in unforeseen circumstances (initially, I wrote this tool for my own studio/system setup, not with other setups in mind).

Please tell me if it works for you.

Thanks!
TabSel is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2019, 12:04 PM   #11
Rockum
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default Thank YOU!

After using the manager I searched for "https://www.familiekraft.de/PluginManager/" trying to find an author and say thanks. It took me quite a while to set up, but once it was setup correctly it has been very useful and works perfectly. I couldn't believe it addressed my two big concerns... Automap and Jbridge.


Thank you, Thank you.
Rockum is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.