Old 08-04-2019, 07:07 AM   #161
enroe
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1,021
Default

Quote:
Originally Posted by matthewjumpsoffbuildings View Post

One of the key things that would make Reaper much more friendly ... is
a non-destructive way to glue a group of sliced up audio items (or sliced
up takes) into a single item that can then be 'repeated' or looped by
dragging the edges as per normally glued items/single wav files.

...

I can't stress enough how essential the ability to pool audio items (especially
groups of them) as well as midi items is to my workflow.
Yesssss ...

... this is exactly what I called "pooled boxes". Look at
Pooled Boxes with pictures + workarounds.


You will realize that your "glued groups" are exactly the
same as "pooled boxes".
__________________
free mp3s + info: andy-enroe.de songs and weird stuff: enroe.de
enroe is online now   Reply With Quote
Old 03-16-2021, 03:59 PM   #162
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Did this great script work once?

I get the error "Glue Group.lua:1: unexpected symbol near '<'" when I try to run Glue Group.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2021, 03:57 AM   #163
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Did this great script work once?

I get the error "Glue Group.lua:1: unexpected symbol near '<'" when I try to run Glue Group.
Nope, works here. There is no "<" in the first line of code.
I am using lua scripts.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-17-2021, 03:04 PM   #164
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Thanks Vitalker! Perhaps I'm using it incorrectly or something. Is there a tutorial on how to use it somewhere? I can't make heads or tails of the development examples earlier in this thread.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2021, 03:36 PM   #165
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Thanks Vitalker! Perhaps I'm using it incorrectly or something. Is there a tutorial on how to use it somewhere? I can't make heads or tails of the development examples earlier in this thread.
Just select items you want to be glued and run it.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-17-2021, 04:23 PM   #166
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Just select items you want to be glued and run it.
That's what gives me the error above. Reaper v6.25, latest SWS
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 12:03 AM   #167
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
That's what gives me the error above. Reaper v6.25, latest SWS
Is it the file you're using? https://bitbucket.org/matthewjumpsof...Glue Group.lua
Did you rename any of 3 scripts?
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 07:29 AM   #168
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Is it the file you're using? https://bitbucket.org/matthewjumpsof...Glue Group.lua
Did you rename any of 3 scripts?
Yes that's the one, and no I didn't rename. All 3 are in a subfolder in my Scripts dir called matthewjumpsoffbuildings.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 07:35 AM   #169
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Yes that's the one, and no I didn't rename. All 3 are in a subfolder in my Scripts dir called matthewjumpsoffbuildings.
Did you try scripts with clean portable install?
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 07:45 AM   #170
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Did you try scripts with clean portable install?
No, why would I do that? I'm not a QA tester...

My install isn't all that customized, although I have installed some scripts with ReaPack.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 09:34 AM   #171
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
No, why would I do that? I'm not a QA tester...
Because you have an issue? It works for me.
There must be something with your paths. The first line is checking for them.
Here it gives:
"C:\\Reaper64\\lua\\?.lua;C:\\Reaper64\\lua\\?\\in it.lua;C:\\Reaper64\\?.lua;C:\\Reaper64\\?\\init.l ua;C:\\Reaper64\\..\\share\\lua\\5.3\\?.lua;C:\\Re aper64\\..\\share\\lua\\5.3\\?\\init.lua;.\\?.lua; .\\?\\init.lua;C:\\Reaper64\\Scripts\\ReaTeam Scripts\\Development\\?.lua"

Last edited by vitalker; 03-18-2021 at 09:46 AM.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 10:00 AM   #172
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Oh wow, this is HTML.

Going to download again properly. Thanks V!!
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 10:04 AM   #173
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Oh wow, this is HTML.

Going to download again properly. Thanks V!!
No, where is HTML? Why V?
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 11:33 AM   #174
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
No, where is HTML? Why V?
I did "Save as" from the .lua file list, assuming that because the link in the status bar was .lua it would download the lua files that way. But no – it downloaded the HTML pages on which the .lua files live. So I just copied the code directly into the files.

===

I just did a test, and got an error trying to nondestructive glue two new midi items I created. First a window came up saying "apply track/take FX to items" with some blank status bars, then an error window with title "Apply track FX error" and message "Error writing output file: media/System untitled MIDI item render 001.wav". (I have /media as my default audio file subfolder.)

I tested with blank midi items as well as putting a couple notes in and trying again. Same result.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 02:14 PM   #175
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Did you download all the 3 scripts and put them into the same folder? After that you also should load them in Actions menu, but remove the old versions before.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 02:28 PM   #176
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Did you download all the 3 scripts and put them into the same folder? After that you also should load them in Actions menu, but remove the old versions before.
I deleted them from the action list then reloaded them in and tested again – same result. I also checked the 3 .lua files' content and it's definitely all LUA this time not HTML.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 02:47 PM   #177
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
I deleted them from the action list then reloaded them in and tested again – same result. I also checked the 3 .lua files' content and it's definitely all LUA this time not HTML.
So what are the errors? Does it work for audio? For me it also works for MIDI.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 03:13 PM   #178
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
So what are the errors? Does it work for audio? For me it also works for MIDI.
With MIDI items it's the same error as before:

> First a window came up saying "apply track/take FX to items" with some blank status bars, then an error window with title "Apply track FX error" and message "Error writing output file: media/System untitled MIDI item render 001.wav". (I have /media as my default audio file subfolder.)

When I try audio, the second error window is different. It says "Error creating output media".
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 03:31 PM   #179
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

It is definitely something with your system. Do you run Reaper as administrator? If no, try it. I think the issue is with a lack of access to system folders.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-18-2021, 03:46 PM   #180
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
It is definitely something with your system. Do you run Reaper as administrator? If no, try it. I think the issue is with a lack of access to system folders.
V is for vitalker! Thank you so much for your help, again.

I am on macOS and my user is an admin...
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2021, 01:04 AM   #181
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
V is for vitalker! Thank you so much for your help, again.

I am on macOS and my user is an admin...
V is for victory.

I don't know how it works on macOS, but these errors are rather not script errors. Looks like the script can't write to the folder. Do you use this script in unsaved project? If yes, try to save it first to some unprotected folder.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-19-2021, 01:30 PM   #182
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
V is for victory.

I don't know how it works on macOS, but these errors are rather not script errors. Looks like the script can't write to the folder. Do you use this script in unsaved project? If yes, try to save it first to some unprotected folder.
You are SO good my friend.

Called it. I was testing with an unsaved project. The script should probably have a handler for this corner case, but it's been 6 years so I don't think Matthew will be adding that anytime soon.

Thank you so much! I'm gonna use this thing on every project I predict
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2021, 03:04 PM   #183
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
You are SO good my friend.

Called it. I was testing with an unsaved project. The script should probably have a handler for this corner case, but it's been 6 years so I don't think Matthew will be adding that anytime soon.

Thank you so much! I'm gonna use this thing on every project I predict
Maybe creating project template in some unprotected folder would solve it? I guess it works now?
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-19-2021, 03:08 PM   #184
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by vitalker View Post
Maybe creating project template in some unprotected folder would solve it? I guess it works now?
Yes, it works!

I just created a new project as normal.

Before, I was testing it in an unsaved project so I assume there was no folder to save glue groups to.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2021, 03:47 PM   #185
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Yes, it works!

I just created a new project as normal.

Before, I was testing it in an unsaved project so I assume there was no folder to save glue groups to.
Nice!
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 03-24-2021, 06:17 AM   #186
signoc
Human being with feelings
 
signoc's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sweden
Posts: 56
Default

I guess there haven't been any official comments on this? Ive been away from reaper a couple of years on Bitwig. They have container clips for audio, superuseful when working width drums samples directly in the timeline, since the container clip can be looped and later consolidated. Consolidation means the container clip gets the length of the entire loop and the contained samples is copied to the right places where you easily can adjust gain/pan/pitch/formant/fades on each sample too. A fast way of building up varied loops. This concepts seams to me to be like that but going one step further with groups in group.

No container is realy awful
signoc is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2021, 12:40 PM   #187
enroe
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1,021
Default

Quote:
Originally Posted by signoc View Post

I guess there haven't been any official comments on this? Ive been away from reaper a couple of years on Bitwig. They have container clips for audio, superuseful when working width drums samples directly in the timeline, ...
I completely agree.

No DAW is perfect. This is one of Reaper's major weaknesses, unfortunately.
So it is not possible in Reaper to implement repetitive structures in songs.

Quote:
Originally Posted by signoc View Post

... since the container clip can be looped and later consolidated. Consolidation means the container clip gets the length of the entire loop and the contained samples is copied to the right places where you easily can adjust gain/pan/pitch/formant/fades on each sample too. ...

No container is realy awful
Yes, you can look here: "Pooled Boxes" with some pictures.
__________________
free mp3s + info: andy-enroe.de songs and weird stuff: enroe.de
enroe is online now   Reply With Quote
Old 03-25-2021, 12:54 PM   #188
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7,830
Default

Quote:
Originally Posted by enroe View Post
I completely agree.
At least Matthew created this script.
vitalker is online now   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 04:57 PM   #189
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

I have decided to learn scripting and have started by reviving matthewjumpsoffbuildings's Glue Groups scripts.

Currently altering some things and adding functionality. Also simplifying the nomenclature so users can find the scripts more easily.

Will be on ReaPack!

Last edited by MonkeyBars; 10-15-2021 at 08:04 AM.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2021, 11:01 AM   #190
enroe
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1,021
Default

Quote:
Originally Posted by matthewjumpsoffbuildings View Post
One of the key things that would make Reaper much more friendly for more electronic/loop based music is a non-destructive way to glue a group of sliced up audio items (or sliced up takes) into a single item that can then be 'repeated' or looped by dragging the edges as per normally glued items/single wav files ...
I'll pick up your ideas again.

The "non-destructiveness" becomes important, if you
want to change a glued audio-clip, which appears
repeatedly in the arrangement window. In this case
you would have to unglue the audio clip. Then you can
make the changes and corrections, and - lo and behold -
all referenced audio clips automatically have the same
changes and corrections!

------------------------------------------------------------
solution
------------------------------------------------------------

The solution would be some kind of non-destructive gluing
together for a section of various audio clips. The first step
for such a solution is to somehow grasp and identify this
"section". This could be a Razor Edit selection, for example,
it could be a Marquee selection also.

In any case, it has to be "a selection"! And so that the whole
thing can then be intuitively grasped visually, it would be nice
if you can always see this selection. So if it were a kind of
container, box or own "meta-item".

Justin had already considered something like this in March
and I think called it "container item" - right? I will first call it
"audio box" and describe it again here with some pictures.

__________________
free mp3s + info: andy-enroe.de songs and weird stuff: enroe.de
enroe is online now   Reply With Quote
Old 10-15-2021, 11:10 AM   #191
enroe
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1,021
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
I have decided to learn scripting and have started by reviving matthewjumpsoffbuildings's Glue Groups scripts.

Currently altering some things and adding functionality. Also simplifying the nomenclature so users can find the scripts more easily.

Will be on ReaPack!
Thank you MonkeyBars, that's great - and I appreciate your effort
to improve such a script. Still - without belittling your work -
I don't think scripting would be a good solution in this case.

All of the scripts that have dealt with this problem so far have
been extremely clumsy and unintuitive. If you work on such a
project again after a while, it becomes extremely confusing.

I therefore prefer the conservative workarounds. I've listed
these here for Reaper.

-------------------------------------------------------
simple workarounds
-------------------------------------------------------

1. Grouping

Group audio-items + copy the whole group.
Changes at these audio-items --> new copy to
all iterating group positions.

2. Single audio-item

Render audio-items to a single audio-item +
copy this single audio-item. Changes at these
audio-items --> new render + new copy to all
iterating positions.

-------------------------------------------------------
advanced workarounds
-------------------------------------------------------

1. Single audio-item + property-exchange

Render audio-items to a single audio-item +
copy this single audio-item. Changes at these
audio-items --> new render + exchange the
underlying audio-file in the properties of the item.

2. Reasamplomatic5000

Render audio-items to a single audio-item +
assign this single audio-item to a midi-note in
Reasamplomatic5000. Only put the Reasamplo-
matic note into a midi-item and make "pooled
copies" of this midi-item at the intended iterated
positions. Changes at these audio-items --> new
render.

3. Subprojects

Put all audio-items which have to be iterated into
a subproject. The same subproject-wav can
occure on multiple places in its parent-project.

This is like taking a sledgehammer to crack a
nut.

4. Project Bay

Render audio-items to a single audio-item +
copy this single audio-item. Changes at these
audio-items --> new render + use the Project
Bay and perform "Replace in Project --> All
instances" for this audio-item.

__________________
free mp3s + info: andy-enroe.de songs and weird stuff: enroe.de
enroe is online now   Reply With Quote
Old 10-15-2021, 11:16 AM   #192
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by enroe View Post
The "non-destructiveness" becomes important, if you want to change a glued audio-clip, which appears
repeatedly in the arrangement window. In this case
you would have to unglue the audio clip. Then you can
make the changes and corrections, and - lo and behold -
all referenced audio clips automatically have the same
changes and corrections!

------------------------------------------------------------
solution
------------------------------------------------------------

The solution would be some kind of non-destructive gluing
together for a section of various audio clips. The first step
for such a solution is to somehow grasp and identify this
"section". This could be a Razor Edit selection, for example,
it could be a Marquee selection also.

In any case, it has to be "a selection"! And so that the whole
thing can then be intuitively grasped visually, it would be nice
if you can always see this selection. So if it were a kind of
container, box or own "meta-item".
Matthew's Glue Groups script already does all this.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2021, 01:04 PM   #193
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by puddi View Post
why does it sometimes assign a "glue_group" number that's already being used on another track when gluing a new group? That completely breaks the first group with that same number.
Hi Puddi! I haven't been able to replicate this bug. Do you have any idea in what context it appears?

Quote:
Originally Posted by matthewjumpsoffbuildings View Post
ye theres probably a million bugs in this...if anyone wants to fork the code and update it feel free, fair warning its a complete mess, i was learning as i went along with this, so tons of the code is probably not best practice or efficient.
I've decided to take on your awesome script, Matthew! And I don't agree about the code being a mess nor buggy. In fact, I haven't found a single bug yet, actually. Naturally there are many more features that can be added, and I'm charting out the dev roadmap now. I have to say, this is REALLY impressive for your first try at ReaScript and it makes me think you were already a dev for sure, since your code is anything but disorganized. This code still works great after six years, and that really says something. Your efforts are so appreciated, and I hope to do them justice as another beginner ReaScripter.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2021, 10:38 PM   #194
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
I haven't found a single bug yet, actually.
Scratch that – creating Glue Groups on multiple tracks breaks. This is not that important of a feature (although it should be added at some point), so currently I'm disabling that to make my life easier while I focus on adding more desired early features.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2021, 10:39 AM   #195
Lynx_TWO
Human being with feelings
 
Lynx_TWO's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: St Petersburg FL
Posts: 388
Default

Quote:
Originally Posted by Lawrence View Post
I actually don't really get the PIP thing for audio. I do get it for video but not really audio. I tend to tweak my audio plugs right up until final mixdown and (for audio) I've never encountered a situation where I needed to premix audio to a stereo file to save ram or anything.

For what I do (mmv) it seems to be more of a novelty. I watched the Tracktion 5 video and tried to imagine what I might use that for personally and I couldn't come up with anything except maybe mastering, being able to revert while mastering.
Think Albums. With the PiP functionality you can do all your separate mixes, then edit an overarching album project which is a pretty f-ckin’ sweet deal
Lynx_TWO is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2021, 11:25 AM   #196
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by Lynx_TWO View Post
With the PiP functionality you can do all your separate mixes, then edit an overarching album project
Yes, this same workflow is also ideal for scoring. Each subproject is one cue
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2021, 08:26 PM   #197
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Quick update: been working hard learning ReaPack, LUA + ReaScript while tinkering around with Matthew's Glue Groups! @Julian and @Phazma have been helping me a lot with QA, and we've fixed some a few major bugs (all disabling selections that aren't supported yet) and made some helpful changes for UX.

There are still 3 bugs outstanding, all related to the incomplete feature of gluing to time selection. If we find more bugs while working on those, I'll fix them too. But as soon as all the bugs we find are fixed, we'll release the new script to the Reaper community.

We also have a roadmap for future enhancements and new, related scripts, but those are for after the basics are nailed down and we've got a working script out to you guys.

Matthew took on a lot – the project was ~800 lines when he left off – and wasn't quite able to see it through. But with the team in place now, we're gonna perfect a great feature that dozens of Reaper forum users have wanted for many years.

Last edited by MonkeyBars; 10-19-2021 at 10:12 PM.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2021, 12:33 PM   #198
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

We found more bugs! Matthew was right. So far I have fixed 7/10 of the bugs found. All the big ones are guardrails – things that ought to have been detected and forbidden originally, but instead were allowed. So when you take the release for a whirl and try to break it, you'll notice quite a few warning messages to let you know something isn't possible (yet).
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2021, 05:06 AM   #199
Lynx_TWO
Human being with feelings
 
Lynx_TWO's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: St Petersburg FL
Posts: 388
Default

Keep up the great work!!
Lynx_TWO is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2021, 09:58 PM   #200
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 799
Default

Thanks Lynx.

It's been quite a whirlwind learning everything all at once, but it's really cool getting scripts to work in Reaper. It's like magic when it all comes together! (My favorite moment so far was getting the item peak display to refresh automatically after pooled audio item update. It was genuinely magical to see them all refresh instantly!)

All outstanding bugs are squashed and we're doing recursion testing now. Beta testers welcome! PM me for the ReaPack repo.

One thing I'm a little nervous about is the scripts interacting with undo – I've noticed a few glitches here and there but I'm not sure if they were just passing strangeness due to testing during script development. So I put a note in the repo Readme to prefer ungluing and regluing to undoing as far as possible.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.