Old 05-20-2019, 08:43 AM   #1
r3deagle006
Human being with feelings
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
Default "Timebase for items" no longer works

Hi,

every reaper project I have no longer responds to me changing my "Timebase for items/envelope markers" to "time" from "beats". Meaning all the items in the project still change when I alter the BPM even though the timebase is et to "time".

I have also tried right clicking an item, going to the item settings and ticking off "set item timebase to time" and it doesn't change the item from being controlled by the BPM.

Any suggestions on how I can fix this would be really helpful.
r3deagle006 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2019, 09:13 AM   #2
nofish
Human being with feelings
 
nofish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: home is where the heart is
Posts: 9,050
Default

Hi and welcome to Reaper forums.

Are you talking about audio or MIDI items?
nofish is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2019, 12:09 PM   #3
Greg Savage
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 471
Default

Which version of Reaper are you using?
Greg Savage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.