Old 05-14-2019, 09:15 AM   #1
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default Track recording parameters

Are there hotkey assignable scripts to change
track recording parameters while track is in focus.
I wanna be able to change all track recording parameters at once.
Specifically making all tracks mono input 2.
__________________
"signal flares in bunches and acid for the brunches"
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 09:37 AM   #2
Alistair S
Human being with feelings
 
Alistair S's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: UK
Posts: 1,490
Default

If you have all the tracks selected, changing the input will do it.

I'm having a hard time trying to understand why you would want to though
Alistair S is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 12:37 PM   #3
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default

I can clarify that.
Reaper's default I think is mono input 1.
Which is fine, however I would prefer to mix in stereo.
Which I did. I've switched it all to stereo input for recording.
However there are to problems with my set-up.
One is that my mixer which I'm using like a patch-bay has a
weak left signal.
The second is that I've broke the right output of my focusrite audio interface.
Given these factors I'd prefer to record in mono, and
right channel input for reasons above.
__________________
"signal flares in bunches and acid for the brunches"
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.