Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2017, 11:41 AM   #1
blumpy
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 58
Default Render does not timestamp to arrangement position (SOLVED)

When rendering tracks by entire project, selected area, region, etc, the rendered audio/stems are not time stamped to their position in the arrangement position.

Last edited by blumpy; 07-07-2017 at 01:08 PM.
blumpy is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 02:15 PM   #2
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 18,715
Default

Not a bug.

When rendering, click the Wildcards button, see all the options there are.
EvilDragon is online now   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 02:20 PM   #3
blumpy
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 58
Default Oh....

That will imbed the TimeReference in the audio file metadata? I'll try that. thanks!
blumpy is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 03:37 PM   #4
blumpy
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 58
Default My Fault....

I stand corrected...... Reaper is embedding the time reference. Moderators.... please feel free to delete this thread.

Thanks!
blumpy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.