Old 05-04-2019, 06:45 PM   #1
daniellumertz
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 17
Default Display Gain

Hi so every time I star a project my "Display Gain" is at +7.1dB how can I set it to be at 0dB by default ?
daniellumertz is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2019, 07:42 PM   #2
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 6,828
Default

Display gain? What the heck is that? If you mean the default track volume, it's set in prefs/track/send defaults.
__________________
Myy Wyyrd Muzyyk
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2019, 07:52 PM   #3
daniellumertz
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 17
Default

View>Peak Display Settings> Display Gain

When you press by default (Shift+arrow up or down) it changes the display gain.
daniellumertz is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2019, 08:30 PM   #4
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 6,828
Default

Oh ok, that's called peak gain. Kinda confusing how it's worded in the dialog.

Is Reaper loading a project template to start with or a blank project? If it's a template, you would just need to change the setting and then re-save the template.
__________________
Myy Wyyrd Muzyyk
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.