Old 02-26-2017, 02:12 PM   #401
Fabian
Human being with feelings
 
Fabian's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sweden
Posts: 5,160
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
I suspect it's not working with foreign keys because of the same bug I've found with F1-12. Try this script:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20checker.lua

- Right-click, "Save As", put it somewhere, use the Load button in Reaper's action list to find it
- Run it
- Hold down your key for a second or two

1. What number does it give for "current char"?
2. Does "held?" ever say true for that button?
It says:
Code:
current char:	167		held?	true
__________________
// MVHMF
I never always did the right thing, but all I did wasn't wrong...
Fabian is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 02:16 PM   #402
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Quote:
Originally Posted by JackMenhorn View Post
I also installed via ReaPack and I get the error saying I need to run the setup first, but I cannot find the setup.
- You should see Lokasenna_Radial Menu and Lokasenna_Radial Menu Setup in your action list. In theory.

- Failing that, you should have both of them in your Reaper/Scripts/ReaTeam Scripts/Various folder, in which case you can use the Load button in Reaper's action list to find the Setup script.

Quote:
Originally Posted by pcartwright View Post
My apologies if this has already come up, but how would I designate if an action should be called from the Main_OnCommand function or the MIDI_OnCommand function?

For example, I want one of the menus to set the next MIDI note length to a quarter note (ID 41076 in the MIDI Editor Section), but when I select use the Radial I get the Batch File Converter dialogue (ID 41076 in the Main Section).
At the moment you can't. I'll look at adding a command for it.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 02:17 PM   #403
JackMenhorn
Human being with feelings
 
JackMenhorn's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: NC
Posts: 6
Default Figured it out

No Setup file in the actions menu in 2.1.1

So I figured out my issue, at least.

Version 2.1.1 does not install the example file or the Setup file. If I sync to the 2.1 version, the setup file gets downloaded and runs fine. If I then resync to 2.1.1 the setup file disappears again.

So something is weird in ReaPack with version 2.1.1 that isnt an issue in version 2.1
__________________
-Jack
www.jackmenhorn.com
JackMenhorn is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 02:32 PM   #404
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Alright, looks like I messed up the ReaPack header so it wasn't getting the extra files. Fixed, should be updated in a few minutes.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 03:31 PM   #405
Rodal
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2010
Location: Watford UK
Posts: 192
Default

Updated to the latest 2.1.2 and i'm still getting the error "Lokasenna_Radial Menu.lua:4888: attempt to call a nil value (field 'BR_GetMouseCursorContext"

Running 5.34 on win 10.
Rodal is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 03:41 PM   #406
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

The script needs SWS: http://www.sws-extension.org/

I'm adding a better check for that in the next update.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 10:44 PM   #407
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Quote:
Originally Posted by Fabian View Post
It says:
Code:
current char:	167		held?	true
Looks like a Reaper bug; I've reported it, will mention it here if anything gets fixed.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2017, 10:45 PM   #408
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Updated to 2.2.0:

New
- Expanded mouse-click modes; the parameter 'mnu_0_on_act' in the Settings file is redundant, no longer exists
- New command: 'midi 12345' will direct an action to the current MIDI Editor rather than the main window
- If no settings file is found, will open in Setup mode rather than exiting
- Menus are underlined to separate them from action buttons

Fixed
- Color choices being reversed - RGB->BGR (Mac only?)
- Crash when trying to use SWS functions if SWS isn't installed
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 01:50 AM   #409
Sumalc
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2009
Location: France
Posts: 487
Default

it would seem the "Radial setup" is no longer available, after synchronise reapackage.

Last edited by Sumalc; 02-27-2017 at 02:20 AM.
Sumalc is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 02:29 AM   #410
TheWhistler
Human being with feelings
 
TheWhistler's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Deep in the pocket...
Posts: 1,030
Default

Quote:
Originally Posted by Sumalc View Post
it would seem the "Radial setup" is no longer available, after synchronise reapackage.
Same here. After synchronize, I get a notification that the radial menu setup is deleted.
Radial menu is still there but useless without setup.
TheWhistler is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 04:16 AM   #411
haervo
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 481
Default

Yes, setup is missing. I am totally lost and confused. (Too?)
__________________
"Dear Americans... I told you so. Sincerely, your Aldous Huxley"
haervo is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 05:50 AM   #412
Rodal
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2010
Location: Watford UK
Posts: 192
Default

Just updated and setup is missing here as well.

Theres also something happening that i'm not sure is a feature or a bug.

If i bring up the menu and then click on the titlebar, i can let go of the assigned key and the menu stays on screen.
Pressing the assigned key for the menu again does nothing and the only way to get rid of the menu is the close icon, top right.
Rodal is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 08:08 AM   #413
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

I must have broken the ReaPack information again. Should be fixed now.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 08:11 AM   #414
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Quote:
Originally Posted by Rodal View Post
If i bring up the menu and then click on the titlebar, i can let go of the assigned key and the menu stays on screen.
Pressing the assigned key for the menu again does nothing and the only way to get rid of the menu is the close icon, top right.
I can't reproduce that here.

- You're using the newest version (2.2.0+), I assume?
- What modes are you using for "When the shortcut key is released" and "When running an action"?
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 09:10 AM   #415
Rodal
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2010
Location: Watford UK
Posts: 192
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
I can't reproduce that here.

- You're using the newest version (2.2.0+), I assume?
- What modes are you using for "When the shortcut key is released" and "When running an action"?
I was using 2.2.0.

Downloaded the latest 2.2.1 and now the menu only appears and disappears if i tap the assigned key, if i keep the key pressed down for just a fraction longer then the menu stays in place aster the key is released and i dont even need to click on the titlebar any longer.

I have made no changes to the default menu settings for this to happen, so "When the shortcut key is released" is set to "Close the menu" and "When running an action" is set to "Just run the action".
Rodal is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 09:18 AM   #416
Fabian
Human being with feelings
 
Fabian's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sweden
Posts: 5,160
Default

Quote:
Originally Posted by Rodal View Post
I was using 2.2.0.

Downloaded the latest 2.2.1 and now the menu only appears and disappears if i tap the assigned key, if i keep the key pressed down for just a fraction longer then the menu stays in place aster the key is released and i dont even need to click on the titlebar any longer.

I have made no changes to the default menu settings for this to happen, so "When the shortcut key is released" is set to "Close the menu" and "When running an action" is set to "Just run the action".
This sounds exactly like my problem reported above.
What key do you have assigned?
Does it work differently if you assign another key (like B)?
__________________
// MVHMF
I never always did the right thing, but all I did wasn't wrong...
Fabian is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 09:34 AM   #417
Sumalc
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2009
Location: France
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
I must have broken the ReaPack information again. Should be fixed now.
Everything fine with Radial Setup and Mac colors. Thank you.
Sumalc is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 11:49 AM   #418
Plazma
Human being with feelings
 
Join Date: May 2014
Posts: 278
Default

I get this when I attempt to delete "Quantize" from the MIDI Editor menu:

...ing\REAPER\Scripts\Radial Menu\Lokasenna_Radial Menu.lua:5411: bad argument #1 to 'remove' (position out of bounds)
__________________
Reaper 64bit ~ Win 10 64bit | www.pennysound.co.za (Free & commercial Omnisphere patches)
Plazma is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 11:59 AM   #419
Sumalc
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2009
Location: France
Posts: 487
Default saving settings ?

Is there a way to save personal settings, from your examples once modified?

I lost my settings when loading yours, but no worry just experimenting ;-)
Thank you
Sumalc is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 12:56 PM   #420
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Quote:
Originally Posted by Plazma View Post
I get this when I attempt to delete "Quantize" from the MIDI Editor menu:

...ing\REAPER\Scripts\Radial Menu\Lokasenna_Radial Menu.lua:5411: bad argument #1 to 'remove' (position out of bounds)
Noted, I'll have a look.

Quote:
Originally Posted by Sumalc View Post
Is there a way to save personal settings, from your examples once modified?
Settings are stored in Lokasenna_Radial Menu settings.txt, and it gets saved every time you change a tab, or when you use the Import button. At the moment you'll just have to make a copy of the file yourself and rename it for safe-keeping. Reaper doesn't give me a way to open a "Save file as..." window, but I'll see about coming up with a basic Export button.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 01:21 PM   #421
vanhaze
Human being with feelings
 
vanhaze's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Netherlands
Posts: 4,654
Default

Dear Lokasenna,

I finally got some time to try out Radial Menu.
I must say, this is an utterly amazing and DAW-revolutionary feature, making my workflow even faster than i thought it was.

i think every other DAW user should step over to Reaper, only for then having Radial Menu at his disposal.

Can't thank you (and ofcourse Sexan) enough for this, Hands Down Guys !!
vanhaze is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 01:41 PM   #422
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Cheers.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 03:44 PM   #423
Arthur McArthur
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Location: Toronto
Posts: 404
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
However, I don't understand the behavior you're seeing. It should only be running the action when you let go of the left mouse button.

- What do you have it bound to, on your mouse?
- Do you have the "hover" option turned on? What's the time set to?
- What mode are you using for "when the shortcut key is released..."?
Hey man here is the behaviour I'm seeing and my settings: http://imgur.com/a/meYy3
It's set to one of the side buttons on my mouse: "MediaKbdBrowse -"
Maybe it's registering all of my mouse movements over the button as swipes?
Arthur McArthur is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 04:30 PM   #424
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Yeah, that's what it is - basically a combination of settings that are making it behave really awkwardly:

- You've got the Swipe Threshold set really low, so it's able to track swipes while your cursor is over the button ring.

- You've got the Start Sensitivity cranked up, so it's only going to take a teeny-tiny movement to trigger a Swipe.

Either widen the threshold so it won't swipe while you're on top of the buttons, or bring the sensitivity back down so it isn't so eager.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 05:18 PM   #425
Arthur McArthur
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Location: Toronto
Posts: 404
Default

That definitely helped. On default settings I'm still getting a couple double triggers, as I tend to make the swipes and then start moving my mouse back to where it was before. I think the "close radial menu on action run" option would probably solve all my woes.
Arthur McArthur is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 05:33 PM   #426
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Quote:
Originally Posted by Arthur McArthur View Post
That definitely helped. On default settings I'm still getting a couple double triggers, as I tend to make the swipes and then start moving my mouse back to where it was before. I think the "close radial menu on action run" option would probably solve all my woes.
- What if you turn the Start Sensitivity all the way down?

- Just to clarify, are you using the newest version? I added a couple of new "when running an action" modes to the Options tab.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 05:41 PM   #427
dreamtuned
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 88
Default

I have Reapack installed and tried manual installation of the both files so I downloaded them directly in Reaper Scripts folder. When I try to load them in Actions list they are not shown as option in the sctipts folder, they are grayed out.

They have txt. extension after the lua. I tried removing it but the same happens.

What can I do?

Thanks for the great extension.
dreamtuned is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 05:43 PM   #428
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

- When downloading them manually, make sure you're saving them as just a plain .lua file - in Windows, you might have to change the file type box at the bottom-right corner of the Save As window to "All files".

- Did the ReaPack install not work? Any error messages?
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 06:02 PM   #429
dreamtuned
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
- When downloading them manually, make sure you're saving them as just a plain .lua file - in Windows, you might have to change the file type box at the bottom-right corner of the Save As window to "All files".

- Did the ReaPack install not work? Any error messages?
I am on Mac and I have no option to deselect the txt extension, the extension is not even shown on the screen when Download As
dreamtuned is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 06:04 PM   #430
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

I'm not a Mac user, so I'm just guessing here.

- Are you left-clicking the download link, or right-clicking it?

- After the files are downloaded, can you navigate to them and change their extensions in... whatever Mac's equivalent of Explorer is?
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 06:14 PM   #431
dreamtuned
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
I'm not a Mac user, so I'm just guessing here.

- Are you left-clicking the download link, or right-clicking it?

- After the files are downloaded, can you navigate to them and change their extensions in... whatever Mac's equivalent of Explorer is?
Right click, download file as. A browser appears as to where to save the file with the name on the file name with th lua extension. But after downloading it shows lua.txt extension and double click opens it up in txt editor.
dreamtuned is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 06:15 PM   #432
Arthur McArthur
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Location: Toronto
Posts: 404
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
- Just to clarify, are you using the newest version? I added a couple of new "when running an action" modes to the Options tab.
I missed that option. Using it and it's working great for me now. Thanks!
Arthur McArthur is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 07:14 PM   #433
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Quote:
Originally Posted by dreamtuned View Post
Right click, download file as. A browser appears as to where to save the file with the name on the file name with th lua extension. But after downloading it shows lua.txt extension and double click opens it up in txt editor.
A friend tells me you should be able to find the file in your Mac file browser/explorer/whatever and press Cmd+S to change the extension.
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 07:22 PM   #434
dreamtuned
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
A friend tells me you should be able to find the file in your Mac file browser/explorer/whatever and press Cmd+S to change the extension.
Thanks for that, I already found a solution with Windows 10 through VMWare.

Thanks and keep up the great work
dreamtuned is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 07:25 PM   #435
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Updated to 2.2.3:

New
- Renamed the ReaPack package 'Radial Menu' just to keep the list tidier
- Added a button to export your settings to a separate file

Fixed
- Crash when deleting menu buttons
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 10:24 PM   #436
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 730
Default

WOOOOW! What a beast of a script. Thank you so much and also for making it so easy to install and setup!

For a few touch pad users like me (currently travelling, tent is more important than a mouse) there is just one problem: my Lenovo M30 can't turn off the bloody "palmcheck". That means that the mouse pointer won't move when I hold single keys other than Ctrl, Shift or Alt. So it only works in combination with them.

For example:
Q = not possible
Ctrl+Q = possible

I guess there is nothing that can be done script wise, am I right?
timothys_monster is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2017, 10:34 PM   #437
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

I'm not seeing anything in the API relating to touch pads, so I think you're out of luck there. However, if it helps there's a setting in the Options tab to make the script a toggle, rather than holding the key down.

I did find this: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-...k/td-p/1696539
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2017, 02:04 AM   #438
Sumalc
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2009
Location: France
Posts: 487
Default

Quote:
Originally Posted by Lokasenna View Post
Updated to 2.2.3:

New
- Renamed the ReaPack package 'Radial Menu' just to keep the list tidier
- Added a button to export your settings to a separate file

Fixed
- Crash when deleting menu buttons
Export does not seem to work on mac, the created file is not found.
Edit : suppose to be in the Rea Team script /Various folder, but the "user setting" file is not updated and has not the name i gave to it.

Last edited by Sumalc; 02-28-2017 at 03:43 AM.
Sumalc is online now   Reply With Quote
Old 02-28-2017, 06:31 AM   #439
Lokasenna
Human being with feelings
 
Lokasenna's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The vast, frozen wasteland of western Canadia.
Posts: 5,543
Default

Updated to 2.2.4:

- Fixed the Forum Thread and Donate buttons crashing
- Hopefully fixed the Export Menus button not working on Mac. I can't really test it though. :/
__________________
Currently enrolled in a coding bootcamp; don't expect timely responses from me.
Default 5.0 Nitpicky Edition / GUI tutorial for Lua / GUI library for Lua scripts / Theory Helper / Radial Menu / Donate / ReaPack
Lokasenna is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2017, 06:49 AM   #440
vanhaze
Human being with feelings
 
vanhaze's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Netherlands
Posts: 4,654
Default

Hey Lokasenna, many thanks !

I just tested on my mac:

The export function seems to work !!
It succesfully saved the settings file.

Abit of confusion at first sight:
Couldn't find the settings file back at first.
Seems, on mac, the settings file is placed here:
https://i.imgur.com/HCp36LM.png

Although the save setting window states "script_folder" ..
Not a big deal, if you now know where to look

OSX 10.12.3
Reaper 5.40pre - 64bit.
vanhaze is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.