Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2015, 11:07 AM   #1
Danbo
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 7
Default "Add rendered items to new tracks..." not obeying "Copy imported media..."

1. Tick the option in Preferences - Media "Copy imported media to project media directory"
2. In the Render to File window tick "Add rendered items to new tracks in project"
3. Render an item
4. Look at the properties of the newly added item and observe that the source media isn't in the project media directory but is instead in the directory that you sent the rendered item to i.e. it has failed to "Copy imported media to project media directory"

I'm fairly new to Reaper so apologies if this isn't a bug or has been covered before but it's quite frustrating and seems inconsistent.

Thanks!
Danbo is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2016, 06:37 AM   #2
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,274
Default

Confirmed (5.20pre21).

I agree, if "Copy imported media to project media directory" is checked it should copy of the rendered file to project folder and insert this one into the project.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.