Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2009, 08:16 AM   #1
mrelwood
Human being with feelings
 
mrelwood's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Finland
Posts: 1,304
Default "Build peaks for selected items" bug (OSX) (FIXED)

For the bug to be present you need either several long audio files or a very slow computer.

- Insert several audio files.
- Interrupt peak building by Options > Peaks > Remove all peaks (and do not rebuild)
- Select the last item, and choose Options > Peaks > Rebuild peaks for selected items.

The peak building will continue from where it was left the first time. It should build the selected item only, or atleast start from there.
_

The problem was I had a 1 hour long multitrack live recording, and needed to quickly check the last track. Waiting for the peaks to build for the whole project took several minutes.

Not sure if this is OSX only.
__________________
______Announcing__mrelwood plugins______
.. MacBook Pro 15" Late '13 .. Scarlett 6i6, Saffire Pro 24 DSP (+ADA8000) .. FCA610 .. EVE: SC207 .. Focal: Alpha 65, CMS 40, Listen Pro ..
mrelwood is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 10:22 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 12,088
Default

Got it, thanks.

This actually doesn't appear to be a recent bug -- rebuild peaks for selected items has (seemingly) forever just cleared peaks for selected items, but then built all peaks.

Last edited by Justin; 11-13-2009 at 10:30 PM.
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.