Old 12-02-2017, 01:48 PM   #1
Gianfini
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 589
Default If it's a bug is bocking! (SOLVED)

I just configured my new Antelope Zen Tour. I use OUTPUTS 9/10 as monitor outs. But unluckily the monitor FX don't get activated: they get no signal at all.
I have to send the Master output to channel 1/2 to see the master FXs getting some signal..

also all new projects default to hardware 1/2 out on Master and I have to manually delete and change to 9/10

Is that a bug? I can't FX monitor anymore my mixes this way

g

Last edited by Gianfini; 12-03-2017 at 12:52 AM.
Gianfini is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2017, 02:18 PM   #2
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 4,796
Default

It seems you need to setup your monitor FX chain
check the pin connectors in the Monitor FX chain and make sure inputs you need are going to the outputs you need, I use a ReaEQ plugin for routing, but it could be any that you may need.
__________________
HeDaScripts for REAPER | VIP Donations
heda is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2017, 12:51 AM   #3
Gianfini
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 589
Default

ahhh, great yes that solved it

thanks!
g
Gianfini is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.