Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2007, 02:58 PM   #1
mypetsmeagol
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
Default glitches/audio hiccups using more than one instance of Stormdrum

I get glitches/audio hiccups (and static) when using more than one instance of EW Stormdrum. I know it's not the cpu or ram issue... any one else having problems?

Kevin
mypetsmeagol is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 05:55 AM   #2
S-N-S
Human being with feelings
 
S-N-S's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: ålborg-denmark
Posts: 418
Default

ive also get this,and i dont use stormdrum,since ver 2,017 i have gotten these hiccups and stuttering sound,i have downloaded asio4all and i still get it.

and heres something i dont get??

i downloadet ver 2,018 today,and when it has installed and it opened up brad sucks demo,it played really good,but when i opened one of my own projects i got the bad sound.

this is the first time im having problems with reaper,i just cant use it as it is right now,hope theres someone that has a solution
__________________
kind regards
michael

S-N-S

www.myspace.com/scandinaviannoizesyndicate



FOR NEWS AND INFO
http://digitalvomit.wikidot.com/scan...oize-syndicate
S-N-S is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.