Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2019, 09:42 AM   #1
Joe90
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 574
Default 'Trim content behind media items when editing' not working with fast duplication



If you wait a second between each duplication, it works OK.

Tested with 6.02 and the latest pre-release. Same behaviour.

Last edited by Joe90; 12-31-2019 at 09:48 AM.
Joe90 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2020, 01:23 PM   #2
Joe90
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 574
Default

Bump....
Joe90 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2020, 08:27 PM   #3
Joe90
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 574
Default

Could someone else double check and confirm this please? It won't take more than a minute if you've got Reaper open.

It's genuinely getting in the way of my workflow now, so I'd love to know if it IS a bug or if it's some weird issue with my system.

Cheers.
Joe90 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2020, 07:27 PM   #4
Joe90
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 574
Default

It's not just duplication BTW - fast movement of items over other items will trigger the same issues.
Joe90 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2020, 01:02 PM   #5
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 7,405
Default

Thanks for persisting on this. I reported it years ago, but now it's finally fixed in the latest pre.
__________________
Myyy Wyyyrd Music
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.