Old 06-08-2010, 10:07 AM   #1
fredv
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 78
Lightbulb FR : Pause hot key

Before i say LiceCap is the PERFECT tool to make a small video snapshot, what would be really useful is a Pause hotkey enabled when LiceCap is recording.

I don't like having to move the mouse to pause at each 'part' of my video ..
That's my only Feature Request

Thanks for this wonderful tool
fredv is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 05:52 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 12,501
Default

Coming in v1.1, soon!

Also 1.1 will fix the LCF recording, which is broken for widths not multiples of 4 (oops).
Justin is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 06:04 PM   #3
zappsunzorn
Human being with feelings
 
zappsunzorn's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Virginia Beach VA
Posts: 2,269
Default

Awsome!!! Will make the great LICcap even better
zappsunzorn is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 06:10 PM   #4
Kundalinguist
Human being with feelings
 
Kundalinguist's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 4,587
Default

Thanks again. This is a useful little app. (as is Path Sync).
__________________
Success is just one more plugin away! And happiness is as close as your next upgrade.
Kundalinguist is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 09:07 PM   #5
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 12,501
Default

Now in 1.1: http://cockos.com/licecap/
Justin is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 09:19 PM   #6
PitchSlap
Human being with feelings
 
PitchSlap's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 3,209
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
Great little program. Pause hotkey is a welcome addition. Thanks
__________________
FRs: v5 Media Explorer Requests, Global Quantization, Session View
Win10 64-bit, Reaper 5(x64), Core i7-5700HQ, 16GB RAM, GeForce GTX 960M, SSD
PitchSlap is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 01:24 AM   #7
fredv
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 78
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
Thanks Justin, that's great .. LiceCap is perfect for me now
fredv is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2014, 02:51 PM   #8
bluelagoon
Human being with feelings
 
Join Date: May 2014
Posts: 3
Default pausing on a Mac

I've tried pausing with CTL+ALT+P and also SHIFT + SPACEBAR, but neither works. I've checked the box that's supposed to enable toggled pausing. Any idea what's wrong?

I downloaded the most recent version as well.
bluelagoon is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2014, 11:42 AM   #9
Tale
Human being with feelings
 
Tale's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Netherlands
Posts: 2,986
Default

Quote:
Originally Posted by bluelagoon View Post
I've tried pausing with CTL+ALT+P and also SHIFT + SPACEBAR, but neither works. I've checked the box that's supposed to enable toggled pausing.
Same here.

Quote:
Originally Posted by bluelagoon View Post
Any idea what's wrong?
Yeah, I have just checked the source code, and it would appear that pause has only been implemented for Windows, not for Mac OS X.
__________________
Martinic Kee Bass - Scanner Vibrato - Elka Panther - Tale's JSFX Pack
Tale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.