Old 07-14-2017, 12:21 AM   #3361
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
note.. there is one Meter that forbidden to use
Hmmmm. Although I've not found anything obvious in my quick glance through the folder - I'm intrigued and when I find it... no promises!! ;P

haha - perhaps it be this?? v. nice takes me back....
Attached Images
File Type: png q3.png (7.1 KB, 34 views)
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal

Last edited by lb0; 07-14-2017 at 12:39 AM.
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 04:11 AM   #3362
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Hmmmm. Although I've not found anything obvious in my quick glance through the folder - I'm intrigued and when I find it... no promises!! ;P

haha - perhaps it be this?? v. nice takes me back....
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 04:27 AM   #3363
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
hmmm... then I've no idea looking at just the meters!!?
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 06:36 AM   #3364
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
hmmm... then I've no idea looking at just the meters!!?
yes you found it...but Bronson says....
EDIT:
he says: i wouldn't do that.

Last edited by timbralzoom; 07-14-2017 at 06:42 AM.
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2017, 06:53 AM   #3365
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
yes you found it...but Bronson says....
EDIT:
he says: i wouldn't do that.
ahaa got ya!

Wouldn't wanna mess with Charlie!
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 01:35 AM   #3366
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Bugfix released. Thanks to ThrashJazzAssassin for the heads up and fix. I'd broken the green slider in graphics options.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 06:33 AM   #3367
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

@timbralzoom

Is it possible to get your video "Snapshots Live Keyboard sequencing" as a download somewhere? Youtube auto changes the quality and most of the time it's too low of quality to see what is going on.

Thank you
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 06:44 AM   #3368
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

@lb0

Is there any way to assign either keyboard or MIDI to control the new snapshot morph controls(pause, direction)?

ps:

A nice feature would be a loop option for the morph.

Last edited by NextLevel; 07-15-2017 at 06:50 AM.
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 07:00 AM   #3369
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
@timbralzoom

Is it possible to get your video "Snapshots Live Keyboard sequencing" as a download somewhere? Youtube auto changes the quality and most of the time it's too low of quality to see what is going on.

Thank you
is this one ?
https://www.youtube.com/watch?v=C9z6...ature=youtu.be

if so here is the G drive link
https://drive.google.com/open?id=0B9...DFWWmZ3ZWlFeXM
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 07:12 AM   #3370
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Yes, thank you very much!
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 07:22 AM   #3371
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
@lb0

Is there any way to assign either keyboard or MIDI to control the new snapshot morph controls(pause, direction)?

ps:

A nice feature would be a loop option for the morph.
Currently no - but will have a think on it.

like loop idea... will look into this week.

PS - youtube download videos <cough> keepvid.com </cough>
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 07:47 AM   #3372
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
Yes, thank you very much!
have fun

new discovery
i just realized we can use Strip Switcher like this :

EDIT: video (gif removed)

https://www.youtube.com/watch?v=3K42...ature=youtu.be

Last edited by timbralzoom; 07-15-2017 at 07:59 AM.
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 07:52 AM   #3373
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Currently no - but will have a think on it.

like loop idea... will look into this week.

PS - youtube download videos <cough> keepvid.com </cough>
Cool, thanks for considering. The loop feature could function according to the direction that is selected > or <, but would be nice to have >< and <> as well.

Thanks for the link I used to have an addon for my browser that did that, but it stopped working. Seems yt is always catching on Hopefully this one sticks around for awhile.

Cheers!
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 08:16 AM   #3374
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
Cool, thanks for considering. The loop feature could function according to the direction that is selected > or <, but would be nice to have >< and <> as well.

Thanks for the link I used to have an addon for my browser that did that, but it stopped working. Seems yt is always catching on Hopefully this one sticks around for awhile.

Cheers!
I've been using that site for 6+ years now (arbitrary guess - as in - so long I cannot remember but def more than 6 years). Never had an issue.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 09:31 AM   #3375
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

When I run the latest faderbox32 I only see 4 faders, how do I get the rest to show?
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 09:37 AM   #3376
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
have fun

new discovery
i just realized we can use Strip Switcher like this :

EDIT: video (gif removed)

https://www.youtube.com/watch?v=3K42...ature=youtu.be
Yep you can do that. I'll hopefully be adding option to import strips - but if these strips were originally made from several strips - it will retain the separate strips within the loaded strip (not combine them all).

This is mainly to go with the new (unspoken) strip gallery mode (shortcut currently \). This is still in its infancy. At the moment restricted to horizontal scrolling.

It's basically more for traditional mixing use - but adopts a more ableton approach to scrolling through the different strips on a page.

At the moment - must be used with the autosnap option set in settings and an appropriate height set for a row (big enough to cover the height of the biggest strip on the page. Unpredictable things happen if used without that I'll hopefully iron out.

It still has some barriers to perfect use - if the ordered strips don't fit on a single page - the ones 'over the edge' will be cropped and not much use. So as long as your strips can be kept to a decent vertical size - then you can use it to display quite a few strips.

I'm going to try to work out the limitations - but is not easy as this was not an intended function when I designed the main graphics and data routines - but I reckon I can probably seamlessly adapt it (hopefully) to organise the controls across more than one backbuffer (if required). Downside would be an increase in memory usage if more backbuffers are required so would be optional.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 09:41 AM   #3377
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
When I run the latest faderbox32 I only see 4 faders, how do I get the rest to show?
ah - you need to edit the faderbox script - remove the - before each hidden faders name:

eg
slider5:1<0,1,0.00001>-F5

becomes

slider5:1<0,1,0.00001>F5

I removed all but 4 because the vital bottom sliders cannot be accessed if using with ReaVST (which I do for automap use). I left the 4 for quick debugging use so I can still see what's happening with them.

Personally I don't need to see the faders when they're mapped to a controller - they're just a go between...
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 10:00 AM   #3378
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Thanks lb0, one more question. When I switch project tabs the stripper crashes, is there any way to fix this?
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 10:58 AM   #3379
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Ok, so I know how to map a slider to change snapshots, I've got that working, but what I want to do is map an external midi kbd to change snaps.

So what I'm doing is using a vst plugin that remaps for example C3 to C-2 which is note 000. In the faderbox32 UI I can see the slider being controlled, however the snapshot is not changing.

I've got the notemapper vst on the same trk as faderbox ontop of the chain.
Is this correct or does it need to go on a different trk?
What am I missing?
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 11:41 AM   #3380
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
Ok, so I know how to map a slider to change snapshots, I've got that working, but what I want to do is map an external midi kbd to change snaps.

So what I'm doing is using a vst plugin that remaps for example C3 to C-2 which is note 000. In the faderbox32 UI I can see the slider being controlled, however the snapshot is not changing.

I've got the notemapper vst on the same trk as faderbox ontop of the chain.
Is this correct or does it need to go on a different trk?
What am I missing?
you don't need any extra vst plugins for keyboard sequencing!
i am using 4x LBX-Faderbox(32x)
first 3 for automation & modulation
last one is for Keyboard Sequencing
in this last faderbox just switch "Slider F1->F16 Note On Monitor" to "Yes"
that's it

EDIT:
as a plus note
1-keep FADER and Keyboard seq. parts separate...
so use one dedicated faderbox just for Keyboard Sequencing.
2-in my experiences if you assign midi CCs to the Faders : keep the Midi Buses also separated
in my setup first 3 faderbox FADERS assigned to Midi CCs (CC1 to CC96) and all 96 assignment uses Midi Bus2
3-last faderbox is default nothing assigned
just "Slider F1->F16 Note On Monitor" switched to "Yes"

EDIT2:
just in case
in the gif you'll see the Fader 97 assigned to keyboard sequencing..
in this case Fader 97 also means midi channel 1, Fader 98 is midi channel 2 so on..


Last edited by timbralzoom; 07-15-2017 at 11:55 AM.
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 12:17 PM   #3381
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
Thanks lb0, one more question. When I switch project tabs the stripper crashes, is there any way to fix this?
Will look into - used to be ok - prob. some new update has broken this and I've not noticed as I rarely use them.

Regarding your other issue - read what timbral has said.

And do not put anything other than faderbox on the control track. My script for speed assumes any plugins on that track are faderboxes and will try to use them as such. if you need to do any midi data manipulation you will need to put it on a child track of the control track - so the changed midi gets passed to the parent - you would then need to listen for the midi on the child track. Hopefully this should not add any noticeable latency.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 01:11 PM   #3382
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Thank you timbralzoom I got it working.
The other plugin I am using is so that I can map to a specific zone, this is because it is kind of a hassle to do it from on board my MIDI keyboard.

Now I'm experiencing a new problem. The snapshots isn't always detecting the note change, sometimes I have to hit a note multiple times, The plugin that is doing the remapping detects the note just fine, however the stripper does not, and I'm not even playing fast.
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 01:30 PM   #3383
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Ok, more info. This is really weird. I added an instance of ReaControlMIDI after the key mapper so that I could watch the log to see if all notes were coming out of the mapper and switching snaps works fine now, even when playing fast.

lb0, I wonder if you could maybe take a look at the code for "JS:MIDI Map To Key v2" and see if you spot anything that could be causing this. I rather not have to have ReaControlMIDI running if possible.

Thanks
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 01:57 PM   #3384
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

LBX Stripper.lua:30274: attempt to perform arithmetic on a nil value (field 'morph_loop')

timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 01:58 PM   #3385
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
Thank you timbralzoom I got it working.
The other plugin I am using is so that I can map to a specific zone, this is because it is kind of a hassle to do it from on board my MIDI keyboard.

Now I'm experiencing a new problem. The snapshots isn't always detecting the note change, sometimes I have to hit a note multiple times, The plugin that is doing the remapping detects the note just fine, however the stripper does not, and I'm not even playing fast.
Isn't always detecting or isn't ever?

The reason I ask is maybe it's outputting on an incorrect channel or something which reacontrolmidi fixes? dunno - just thinking out loud without looking into the possibilities, but it sounds like reacontrolmidi is fixing something there.

I'll take a look (probably next week) as it's my youngest son's 1st birthday party tomorrow and my better half will KILL me if I spend any time sat at the laptop!!

New update though - includes hopefully a fix to changing project tabs (problem was with the fader code).

Also added loop morphing. Simply click the new button (next to pause) - left click switches loop mode on and selects between restart and rebound modes. right-click switches loop off.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:00 PM   #3386
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
LBX Stripper.lua:30274: attempt to perform arithmetic on a nil value (field 'morph_loop')

what the *#!?!!!

how did you find that so quick!!

looking into a fix...
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:04 PM   #3387
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Ok - hopefully fixed - that was seriously quick though!!
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:06 PM   #3388
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

by change i open github and was saying "just now"

EDIT:
strange..
if i first right then left click to LOOP button it works..

EDIT2: will try to new one'
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:10 PM   #3389
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 180
Default

When clicking on SNAPSHOTS sync (with no snapshots)
LBX Stripper.lua:30186: attempt to index a nil value (field '?')

SNAPSHOTS INSTANT (no snapshots)
LBX Stripper.lua:30143: attempt to index a nil value (field '?')

SNAPSHOTS Linear (no snapshots)
LBX Stripper.lua:30191: attempt to index a nil value (field '?')

EDIT: found it fixed 21 seconds after posting this

Last edited by ThrashJazzAssassin; 07-15-2017 at 02:18 PM.
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:17 PM   #3390
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
When clicking on SNAPSHOTS sync (with no snapshots)
LBX Stripper.lua:30186: attempt to index a nil value (field '?')

SNAPSHOTS INSTANT (no snapshots)
LBX Stripper.lua:30143: attempt to index a nil value (field '?')

SNAPSHOTS Linear (no snapshots)
LBX Stripper.lua:30191: attempt to index a nil value (field '?')
Haha - oops.

Try the latest... may have missed some of these but think I've caught most.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:18 PM   #3391
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
by change i open github and was saying "just now"

EDIT:
strange..
if i first right then left click to LOOP button it works..

EDIT2: will try to new one'
how do you mean?

it's meant to go into loop mode on left click, then out of loop mode right-click - is this not working?
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:22 PM   #3392
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Isn't always detecting or isn't ever?

The reason I ask is maybe it's outputting on an incorrect channel or something which reacontrolmidi fixes? dunno - just thinking out loud without looking into the possibilities, but it sounds like reacontrolmidi is fixing something there.

I'll take a look (probably next week) as it's my youngest son's 1st birthday party tomorrow and my better half will KILL me if I spend any time sat at the laptop!!

New update though - includes hopefully a fix to changing project tabs (problem was with the fader code).

Also added loop morphing. Simply click the new button (next to pause) - left click switches loop mode on and selects between restart and rebound modes. right-click switches loop off.
I'll poke around a little more, if I find anything I'll let ya know.

Wow!!! you are not going to believe this, but tomorrow is my b-day as well.
What a strange universe!

Going to dload latest update right now, can't wait to try out morph-looping.
Thank you for adding it, and so quick, you're awesome!

Cheers
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:24 PM   #3393
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
When clicking on SNAPSHOTS sync (with no snapshots)
LBX Stripper.lua:30186: attempt to index a nil value (field '?')

SNAPSHOTS INSTANT (no snapshots)
LBX Stripper.lua:30143: attempt to index a nil value (field '?')

SNAPSHOTS Linear (no snapshots)
LBX Stripper.lua:30191: attempt to index a nil value (field '?')

EDIT: found it fixed 21 seconds after posting this
i can confirm but grid also must empty..
if there is controls in the grid ...errors doesn't happen.

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
how do you mean?

it's meant to go into loop mode on left click, then out of loop mode right-click - is this not working?
it was one version ago..current works fine.
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:30 PM   #3394
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
I'll poke around a little more, if I find anything I'll let ya know.

Wow!!! you are not going to believe this, but tomorrow is my b-day as well.
What a strange universe!

Going to dload latest update right now, can't wait to try out morph-looping.
Thank you for adding it, and so quick, you're awesome!

Cheers
out of curiosity did you tried inseretpizhere "Force To Range" also?

EDIT:
i can confirm seems
all the errors that ThrashJazzAssassin reported was fixed!
Thank you!
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:41 PM   #3395
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
I'll poke around a little more, if I find anything I'll let ya know.

Wow!!! you are not going to believe this, but tomorrow is my b-day as well.
What a strange universe!

Going to dload latest update right now, can't wait to try out morph-looping.
Thank you for adding it, and so quick, you're awesome!

Cheers
Happy birthday for tomorrow - hope you have a great one!! My son's birthday was a few days back but we're having a small party tomorrow to celebrate! So basically he's had 2 birthdays in the space of a week and doesn't have a clue what's going on at either
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:42 PM   #3396
ThrashJazzAssassin
Human being with feelings
 
ThrashJazzAssassin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Scotland
Posts: 180
Default

Yep. I've been clicking around like crazy and can't make it crash

Couple of other things though (sorry, may have been discussed before). 1)If I create a strip and move to a different tab without saving I lose the strip. And 2)while a snapshot is morphing/looping, no other controls can be adjusted.
ThrashJazzAssassin is online now   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 02:51 PM   #3397
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by ThrashJazzAssassin View Post
Yep. I've been clicking around like crazy and can't make it crash

Couple of other things though (sorry, may have been discussed before). 1)If I create a strip and move to a different tab without saving I lose the strip. And 2)while a snapshot is morphing/looping, no other controls can be adjusted.
ok - 1 - will look into when i have time - but it may not be easily possible to fix this. similar to closing the reaper without saving. have to have a think.

2 - oops - dunno what's going on there - will look into... EDIT: ok i know what's going on...

EDIT2:

update should allow to move non-morphing parameters while morph is running.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal

Last edited by lb0; 07-15-2017 at 02:57 PM.
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 03:11 PM   #3398
NextLevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 363
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Happy birthday for tomorrow - hope you have a great one!! My son's birthday was a few days back but we're having a small party tomorrow to celebrate! So basically he's had 2 birthdays in the space of a week and doesn't have a clue what's going on at either
Thank you, I will. So many b-days in July in my life, a couple of friends, one of which is nearing a 30yr friendship, a nephew, his is today, an ex-fiances' was on the 13th. Looks like October is a popular month for gettin' down -n- taking care of business!

Morph-looping is pretty fun!, any chance you could add the ability to change trans.time, sync, and curve type while looping is engaged?
NextLevel is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 03:19 PM   #3399
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2,078
Default

Quote:
Originally Posted by NextLevel View Post
Thank you, I will. So many b-days in July in my life, a couple of friends, one of which is nearing a 30yr friendship, a nephew, his is today, an ex-fiances' was on the 13th. Looks like October is a popular month for gettin' down -n- taking care of business!

Morph-looping is pretty fun!, any chance you could add the ability to change trans.time, sync, and curve type while looping is engaged?
curve type you can - but it jumps around a bit (and no easy way can i fix that).

I can probably add the others... EDIT - thinking about it - morph time will likely jump around a bit too. I can try and smooth things out using inverse of the transfer functions - but then the sync will go out unless you are very good at timing the changes... Will have to work out what's best.

EDIT: haha - my own birthday is exactly nine-months to the day (going by the calendar) after my dads birthday... never quite sure whether I was a birthday present, or simply the result of a birthday present!!
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner
Donate via Paypal

Last edited by lb0; 07-15-2017 at 03:28 PM.
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2017, 03:30 PM   #3400
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,227
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
...

I'll take a look (probably next week) as it's my youngest son's 1st birthday party tomorrow and my better half will KILL me if I spend any time sat at the laptop!!
...
please do not forget to check your email
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.