COCKOS
CONFEDERATED FORUMS
Cockos : REAPER : NINJAM : Forums
Forum Home : Register : FAQ : Members List : Search :
Old 05-15-2018, 08:18 AM   #81
1eqinfinity
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 84
Default

Mysterious stuff happens on High Sierra.

Before running the generate_plists.py script I had
<key>CFBundleSignature</key>
<string><PLUG_MFR_ID value></string>

and after I have
<key>CFBundleSignature</key>
<string><PLUG_UNIQUE_ID value></string>

Fine. But this brought up auval issues. The error loks like this:
TESTING OPEN TIMES:
COLD:
FATAL ERROR: OpenAComponent: result: -1,0xFFFFFFFF
Program ended with exit code: 2

The AU version of the plugin didn't show up even in Reaper. Changing this one plist string back to original helped. I tried it several times.

However, if I keep the new version of plist, this error appears and disappears randomly on subsequent reboots! Wtf is wrong with macOS? Why does it have to be so excruciating even to get the consistent failure? These are ritorical questions.

Upd 1: oh, no, it gets better. Now I sometimes get
FATAL ERROR: OpenAComponent: result: -3000,0xFFFFF448
with the old version of the CFBundleSignature after a reboot. Or, when my plugin passes the validation in Logic, this daw immidiately shows a message that it cannot be used on my system.

Upd 2:
Now I've achieved
ERROR: -3000 IN CALL ClassInfo::GetProperty() call doesn't work when it is supposed to.
with exactly the same set of actions.
__________________
soundcloud.com/crimsonbrain

Last edited by 1eqinfinity; 05-18-2018 at 01:21 AM.
1eqinfinity is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.