Old 04-02-2012, 02:13 AM   #1
...
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 14
Default Timestamp backups not working

I have the following preferences, but sometimes Reaper doesn't begin to save timestamped backups. Is it a bug or is there a preference missing?



Using Reaper 4.21 x86 on Mac Lion.
Attached Images
File Type: jpg Bildschirmfoto 2012-04-02 um 11.11.05.jpg (64.5 KB, 240 views)
... is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 03:07 AM   #2
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 18,090
Default

Did it previously work for you?

Works OK here (v4.20 XP Home SP2) - where is your project directory? Could OSX File permissions be preventing the writes to disk?

Was yours OK in v4.20? You can reinstall it over the top to try it, if you wish.
__________________
DarkStar ... interesting, if true. . . . Inspired by ...
DarkStar is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 03:24 AM   #3
...
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 14
Default

Yeah it works for some projects...maybe it only works if you save something using "create subdirectory for project"?
... is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.