Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > Dstruct's Casa De Nitpicks

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2016, 03:52 PM   #1
MRMJP
Human being with feelings
 
MRMJP's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Milwaukee, WI USA
Posts: 1,327
Default Glitch When Moving Between AU and VST plugin GUI in FX Chain

I don't have a lot of detailed info but it seems that if you have a plugin chain that is mixed with AU and VST/VST3 plugins, there is a disruption in audio playback when you move between the GUIs of the various plugins in the chain.

I used to have all AU plugins inserted so this wasn't an issue. Now I'm trying to use VST/VST3 but FabFilter plugins for instance have an issue with the VST3 version remembering the settings and presets so I still use the AU versions. There are also a few plugins like Goodhertz that are AU only and don't have a VST version.

Would it be possible to avoid the audio glitch that happens when you move between AU and VST plugin GUIs in the FX chain window?
__________________
MacOS 10.12.6 - iMac 3.5GHz Quad i7 - 32GB RAM - SSD for OS and audio
http://www.mysteryroommastering.com/ - http://www.justincarlperkins.com/
MRMJP is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.