Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Compatibility

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2012, 01:46 PM   #1
Doughboy
Human being with feelings
 
Doughboy's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Gaylord Michigan
Posts: 1,695
Default Sooo....just bought a new computer... anything I should do "pre arrival"

It'll be a week or so before I get it. I've emailed reaper support asking for a new license. So that will be ready for me.

The computer is 64 bit. I have been using 32 bit. I have a million and a half plugins. I have them on a back up drive. Should I copy them over to the new computer? If they are only 32 bit....is there a problem? If I bought them and said I wanted 32 bit....and now I'm 64 bit, do I need re download it.....or contact them or what?

Any opinons or ideas?

Should I relax and enjoy having a new computer, or should I be frantic and pissed off because nothing will go right?

http://www.microcenter.com/single_pr...uct_id=0373583

for what I do, I think this will work waaaay better then the old dell I am using now.

g
__________________
---------------
Doughboy
http://www.reverbnation.com/GregPillsbury
Doughboy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 03:12 PM   #2
Ollie
Super Moderator (no feelings)
 
Ollie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: On or near a dike
Posts: 9,742
Default

FYI, please check your spam folder, you got emails from tech-support yesterday and it seems you didn't receive them.
Ollie is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 03:22 PM   #3
Doughboy
Human being with feelings
 
Doughboy's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Gaylord Michigan
Posts: 1,695
Default

Holy cow.....there it was in the trash. Thanks Ollie.
__________________
---------------
Doughboy
http://www.reverbnation.com/GregPillsbury
Doughboy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 04:50 PM   #4
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,647
Default

Make a list of all the plugins you need to install.
Do a full backup of your Reaper Config.
Backup your internet profile (firefox sync makes it easy).
Back up your documents
back up your photos, music, sample library.

When you get the new computer dump all this crud on it.
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 05:03 PM   #5
Doughboy
Human being with feelings
 
Doughboy's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Gaylord Michigan
Posts: 1,695
Default

check
check
check

thank you
__________________
---------------
Doughboy
http://www.reverbnation.com/GregPillsbury
Doughboy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 05:08 PM   #6
karbomusic
Human being with feelings
 
karbomusic's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 25,432
Default

Quote:
Originally Posted by Doughboy View Post
check
check
check

thank you
Keep your existing machine running for a couple weeks side-by-side and it will be the ultimate checklist.
__________________
Clever is not the same as good, clever is from the head, good is from the heart. -Benmont Tench
karbomusic is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.