COCKOS
CONFEDERATED FORUMS
Cockos : REAPER : NINJAM : Forums
Forum Home : Register : FAQ : Members List : Search :

Go Back   Cockos Incorporated Forums > Other Software Discussion > WDL users forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2019, 11:38 AM   #1
Nonlinear
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 203
Default Weird problem with VST3 preset in Cakewalk/SONAR

OK, this is just plain weird. I have a VST3 plugin with 4 built in presets (3 custom plus the default).

I have 4 programs defined (const int kNumPrograms = 4)

I have "VST3_PRESET_LIST" listed in the .props and .xcconfig files.


It works everywhere EXCEPT Cakewalk/SONAR. In that host only 3 of the four presets work - the fourth preset does nothing. Debugger shows nothing is called when switching to program 4 (Calc() and Reset() are called when loading all the others). The VST2 version of the plug loads all 4 programs.

So, I'm calling this one a bug in Cakewalk/SONAR - agree?

Last edited by Nonlinear; 03-27-2019 at 08:46 PM.
Nonlinear is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2019, 01:02 PM   #2
Nonlinear
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 203
Default

I stand corrected regarding my comment above "works everywhere EXCEPT Cakewalk/SONAR".

The presets do not show up AT ALL in Wavelab. All that appears is "Default".

I have "VST3_PRESET_LIST" listed in the .props and .xcconfig files so what is the problem?

Last edited by Nonlinear; 03-27-2019 at 01:09 PM.
Nonlinear is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.