Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2019, 08:35 AM   #1
Mahn
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Default Selected track automatically armed/unarmed on playback

I'm having a glitch whereby whenever I press play (whether by keyboard, midi controller or transport bar) any tracks that are selected arm or disarm (depending on their state before playback. This is particularly troublesome when recording whereby a track that is armed for recording will disarm once the recording starts. I have checked in the actions menu to see if there were any conflicting actions relating to arming and playback and found none. Also disconnected all hardware and the issue persists.
I have updated to Reaper version 5.978 and the and still having the issue
Mahn is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2019, 10:04 AM   #2
Klangfarben
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 673
Default

Did you try a portable Reaper install? Sure sounds like a cycle action to me. You might also want to try going into the SWS Cycle Action editor and clearing any unused cycle actions from there.
Klangfarben is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.