Old 07-10-2007, 04:36 AM   #41
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

Quote:
Originally Posted by Shan View Post
Bevosss, have you ever tried AutoHotKey? I've just been exploring it and so far it's a great app. It might come in handy with some of these super macros.

Shane
Haven't got a long way into it yet, but it looks powerful...just having the windows key as an extra modifier and modifier-combo makes a huge difference to how you map your shortcuts in Reaper.

Shan, did you ever check out the Belkin n52? It's like a souped up version of AHK on a controller.

Thanks for reminding me about that too, Nicholas...
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 11:50 AM   #42
Shan
Human being with feelings
 
Shan's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver
Posts: 2,277
Default

Quote:
Originally Posted by nicholas View Post
... which, unless I'm mistaken, I put you on to

Did you get my PM about this? It would be good if you could give us some help/input into the AHK section I'm writing for the User Guide. Your understanding and experience in these areas would be most valuable.
Me?....I guess I'm off to check my PM's.

Shane
Shan is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 12:23 PM   #43
Shan
Human being with feelings
 
Shan's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver
Posts: 2,277
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
...Shan, did you ever check out the Belkin n52? It's like a souped up version of AHK on a controller.

Thanks for reminding me about that too, Nicholas...
Yes, I remember looking at that controller a few years back. There are a few other good ones out there also. I've never tried any of these yet, just read about them.

I wouldnt mind one of these for editing:

http://www.wacom.com/cintiq/

That would speed things up.

Shane

Last edited by Shan; 07-10-2007 at 12:26 PM.
Shan is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 02:44 PM   #44
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
Shan, did you ever check out the Belkin n52? It's like a souped up version of AHK on a controller.
I'm thinking of getting one of these as well to try out:
http://www.techbuy.com.au/p/70909/JO.../PD-DEVOUR.asp

Don't suppose you've come across it?
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 04:09 PM   #45
airon
Human being with feelings
 
airon's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: City
Posts: 9,727
Default

I've just aquired one, but haven't used it yet. A few folks here are using it with Nuendo and were raving about it, so I thought at $35 I'd give a workflow speedup like that a try.
__________________
Dialogue/FX Editor & Re-Recording Mixer
(Video)Using Latch Preview
"My ego comes pre-shrunk" - Randy Thom
airon is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 04:27 PM   #46
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Quote:
Originally Posted by airon View Post
I've just aquired one, but haven't used it yet. A few folks here are using it with Nuendo and were raving about it, so I thought at $35 I'd give a workflow speedup like that a try.
Thanks airon, let us know how you get on, won't you?
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 10:01 PM   #47
Shan
Human being with feelings
 
Shan's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver
Posts: 2,277
Default

Quote:
Originally Posted by nicholas View Post
I'm thinking of getting one of these as well to try out:
http://www.techbuy.com.au/p/70909/JO.../PD-DEVOUR.asp

Don't suppose you've come across it?
I think I'll grab one of these and check it out. Once we get more super editing commands created and all these gadgets atattched to us, we're gonna look like the Borg. Resistance is futile!

Shane
Shan is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 10:17 PM   #48
Shan
Human being with feelings
 
Shan's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver
Posts: 2,277
Default

Another cool Borg item:

http://www.wolf-claw.com/eboutique/product.php
Shan is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 11:11 PM   #49
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Quote:
Originally Posted by Shan View Post
I think I'll grab one of these and check it out. Once we get more super editing commands created and all these gadgets atattched to us, we're gonna look like the Borg. Resistance is futile!

Shane
OK that's it. If youy're getting one, I'm definitely gonna get one. Gotta try and keep one step ahead (or only one step behind...)

Seriously, what I want to do is to use the Wolf Claw AND the n52 together ....
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 11:52 AM   #50
FoamieOmie
Human being with feelings
 
FoamieOmie's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Lexington, Ky
Posts: 141
Default Thank you Bevosss!!

The freeze macro is just what I've been looking for. I haven't tried it yet (at work), but it seems it will eliminate stemming and extra wave files, right? If so you made my day!
FoamieOmie is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 03:17 PM   #51
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

Quote:
Originally Posted by FoamieOmie View Post
The freeze macro is just what I've been looking for. I haven't tried it yet (at work), but it seems it will eliminate stemming and extra wave files, right? If so you made my day!
Yes...the 'render to stems' action is better for folder tracks, where there is no media on the track eg vsti's. There will still be a new wav file in your project from the 'apply fx' action however. You need file - clean project to get rid of them automatically.
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2007, 11:37 AM   #52
gregkg
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 39
Default

I have been trying to download the macros file from stashbox for some days now and I can never get in, my browser times out all the time, is stashbox server down? is there somewhere else I can get it?
gregkg is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2007, 02:47 AM   #53
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

It should be up now, they were moving apparently.
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2007, 07:01 AM   #54
BrunetteModels
Human being with feelings
 
BrunetteModels's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 256
Default Freeze / Unfreeze

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
Freeze Selected Tracks

This automatically applies fx to items in a track, and bypasses the fx.

Ctrl-Alt-A

Item: select all items in selected tracks
Item: apply fx to items
Track: toggle fx bypass for selected tracks

Unfreeze Selected Tracks

This unfreezes the track.

Ctrl-Alt-U

Item: select all items in selected tracks
Item: delete current take from items
Track: toggle fx bypass for selected tracks

I'm using like below:

Freeze Selected Tracks



Ctrl+Alt+A

Item: Select all items in selected tracks
Item: Apply FX to items
Track: Set all FX offline for selected tracks
Track: Toggle FX Bypass for Selected Track(s)




Unfreeze Selected Tracks



Ctrl+Alt+U

Item: Select all items in selected tracks
Take: Delete current take from items
Track: Toggle FX Bypass for Selected Track(s)
Track: Set all FX online for selected tracks

Last edited by BrunetteModels; 03-28-2016 at 02:29 PM.
BrunetteModels is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 09:29 PM   #55
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default Copy/Delays - Automated Macro

You know how you can make up delays by copying a word from one track, then creating more tracks and pasting a single copy on each track as the taps?

Well this automates the process! Here's the instructions:

Select the area to copy on the item

Right Click - 'copy selected area of selected items' ...or use the shortcut Ctrl-Shift-C

Make sure the track is selected, go back before the word, then hit play

Press the key (F12 in my case) at every point you want a delay created. Any rhythm you want.

* It basically creates a new track, and then pastes the media at the play cursor position...and so on.

Here's the screenshot and macro:



*see, i pasted them in as half bar delays.




If your computer can't keep up, or you prefer to add tracks in a track template or manually, change the first action to 'track: go to next track'.

Have fun!~
__________________
The media are misleading the public about Syria:
https://www.bostonglobe.com/opinion/...tcK/story.html

Last edited by Bevosss; 09-05-2007 at 09:33 PM.
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 12:16 AM   #56
Shan
Human being with feelings
 
Shan's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver
Posts: 2,277
Default

Unflippin' real Bev!!! I think Reaper is the only app inwhich we can create this amazing Macros to speed up our workflow. This is a KILLER macro for a common mixing technique.

Shane
__________________
"Music should be performed by the musician not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM
Shan is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 07:26 PM   #57
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default Move Horizontal Focus to the Left of the Screen

This is for those who use the cursor as the horizontal zoom.

You zoom in, and the cursor jumps to the middle of the screen. This macro moves the cursor view to the left hand side. This works when the right hand side is expanding out of view, which is more usual...swap action 2 and 3 for the left hand expand version.

nb it doesn't work if there are no items in the project, or after all the items end.


__________________
The media are misleading the public about Syria:
https://www.bostonglobe.com/opinion/...tcK/story.html
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 09:57 PM   #58
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Ah now that is clever. And, for me, useful, very useful. Many thanks.

Keep 'em coming ....
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 12:12 AM   #59
pjs
Human being with feelings
 
pjs's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 168
Default

I made this macro toolbar with AHK. It shows tooltips on the icons as well.

This is a great way to organize and use macros and shortcuts, especially if your memory is as poor as mine
and you can't remember all your shortcuts and trigger keys.

I know the icons look kind of crappy but what the heck - it works for me!

pjs is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 12:37 AM   #60
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

PJS:

Oh my god, that is amazing! I've been trying to do something like this and failed abysmally.

Now you must stop teasing us. Please, please, please post your code somewhere for download, so that I can study it to understand how you have done this, then make my own.

Please, please, please.

PS I think I m ight have forgotten to say "please".
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 12:44 AM   #61
earlabs
Human being with feelings
 
earlabs's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Netherlands
Posts: 1,120
Default sometimes steps not working

hi Bevosss

I can't figure out a few things.

How would I:
have the cursor go to start of loop selection right after I made the selection?

Your own suggestion:

Move Cursor to Start of Loop Selection - K

Loop selection: shift right (by loop selection length)
Loop selection: shift left (by loop selection length)


doesn't work here.....
__________________
EARLabs Studio for Creative Mastering www.facebook.com/EARLabsStudio
WWW www.earlabs.org

Last edited by earlabs; 09-19-2007 at 12:48 AM.
earlabs is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 12:58 AM   #62
Alex Stone
Human being with feelings
 
Alex Stone's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Reaper Fine Arts Department
Posts: 1,607
Default

Quote:
Originally Posted by pjs View Post
I made this macro toolbar with AHK. It shows tooltips on the icons as well.

This is a great way to organize and use macros and shortcuts, especially if your memory is as poor as mine
and you can't remember all your shortcuts and trigger keys.

I know the icons look kind of crappy but what the heck - it works for me!

PJ,
Very clever stuff, and all credit to you. I'm impressed with the idea of using icons to represent macros and KC, paticularly those i don't use all the time, and tend to forget for that lack of regular use.
As Nicholas asked, if you are willing to share the script, it would be MUCH appreciated.

Nice work, and ongoing proof of the creative usability of Reaper and the creative skills of many of it's users.


Alex.
__________________
www.openoctave.org
Alex Stone is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 01:12 AM   #63
pjs
Human being with feelings
 
pjs's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 168
Default

I'd like to take all the credit for this but I got the code examples and snippets from guys at the AHK forum.

Anyway here is my script and icons if anyone wants to take a look.
You'll of course have to modify the script according to your own macros.
Attached Files
File Type: zip ReapeMacros.zip (28.8 KB, 519 views)
pjs is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 02:43 AM   #64
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Quote:
Originally Posted by pjs View Post
I'd like to take all the credit for this but I got the code examples and snippets from guys at the AHK forum.

Anyway here is my script and icons if anyone wants to take a look.
You'll of course have to modify the script according to your own macros.
Thanks a ton, and as far as I'm concerned you deserve to take the credit!
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 04:03 PM   #65
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default REAPER Macro Assistant - try it out

Here's something for you to try.

I'm hoping to bundle a Reaper Macro Assistant in with the next User Guide upgrade to Reaper 2.00

It's because I find the Keyboard Shortcut interface unwieldy, having to keep digging down into and out of dialog boxes to find what actions are available for inclusion in macros.

The Macro Assistant runs as independently of Reaper, it's a simple little stand-alone tool that just lets you browse, search, filter, sort, etc the list of assignable actions, hopefully to help work out your macros and familiarise yourself with what's available.

It requires dBworx, not because it's the best database manager around, but because it's freeware. You can get dBworx here. Note there's two versions, including one that you have to pay for. The free one is all you need:
http://www.plworx-software.com/

And you can then download the Reaper Keys database and instructions to go with it from here:
http://www.cockos.com/~glazfolk/REAP...oAssistant.zip

Please have a play around, and feedback appreciated.

__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 04:10 PM   #66
Tallisman
Human being with feelings
 
Tallisman's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: in the middle of the icecube.
Posts: 7,405
Default Duplicate stuff

these work best if you toggle auto-cross fade off.

1. make a loop selection. Hit the key, and watch that loop selection material be duplicated right/left. Note items in the new location are overwritten.



and this one is also pretty nifty!
make a loop selection, hit the key and watch as the loop selection material is duplicated to the right... all items are shifted (rippled) to the right to make room.



also, you need to adjust your prefs such this one: is enabled.

happy fast editing!
.t
__________________
.t

_____________________________
http://jomei.bandcamp.com <--My Middle Son.

http://tallisman.bandcamp.com <--Me.

"Excuse me. Could you please point me in the direction of the self-help section?"
Tallisman is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2007, 04:50 PM   #67
Jason Brian Merrill
Human being with feelings
 
Jason Brian Merrill's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Northeastern PA, USA
Posts: 20,406
Default

nick, you are one momma mammajamma...

thank you!
__________________
Beliefs do not require respect. People do.
Jason Brian Merrill is online now   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 04:38 AM   #68
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

Quote:
Originally Posted by earlabs View Post
hi Bevosss

I can't figure out a few things.

How would I:
have the cursor go to start of loop selection right after I made the selection?

Your own suggestion:

Move Cursor to Start of Loop Selection - K

Loop selection: shift right (by loop selection length)
Loop selection: shift left (by loop selection length)


doesn't work here.....
Ahh, I think I misunderstood you!

Try this preference:

__________________
The media are misleading the public about Syria:
https://www.bostonglobe.com/opinion/...tcK/story.html
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 04:48 AM   #69
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

Quote:
Originally Posted by pjs View Post
I made this macro toolbar with AHK. It shows tooltips on the icons as well.

This is a great way to organize and use macros and shortcuts, especially if your memory is as poor as mine
and you can't remember all your shortcuts and trigger keys.

I know the icons look kind of crappy but what the heck - it works for me!

Great idea pjs, and thanks for posting it. One problem here:

When I start your script, Reaper starts and I see the toolbar, then after a second it disappears! Any idea what's going on there?

Edit: it was disappearing behind Reaper for some reason, that's all....disregard!
__________________
The media are misleading the public about Syria:
https://www.bostonglobe.com/opinion/...tcK/story.html

Last edited by Bevosss; 09-20-2007 at 04:51 AM.
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 04:49 AM   #70
alex zonder
Human being with feelings
 
alex zonder's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,606
Default

Quote:
Originally Posted by pjs View Post
I made this macro toolbar with AHK. It shows tooltips on the icons as well.

This is a great way to organize and use macros and shortcuts, especially if your memory is as poor as mine
and you can't remember all your shortcuts and trigger keys.

I know the icons look kind of crappy but what the heck - it works for me!

what a great idea, pjs! but how do I set it up /use it in REAPER?
btw I'd immediately vote + 1000 to have the option of displaying a macro toolbar in REAPER natively. I always got other things on my mind than keyboard shortcuts...
alex zonder is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 05:00 AM   #71
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

Quote:
Originally Posted by alex zonder View Post
what a great idea, pjs! but how do I set it up /use it in REAPER?
btw I'd immediately vote + 1000 to have the option of displaying a macro toolbar in REAPER natively. I always got other things on my mind than keyboard shortcuts...
You can install autohotkey Alex, or I could turn it into an executable file for you...you should check the shortcuts are to your liking though (right click on the ahk script, edit script).
__________________
The media are misleading the public about Syria:
https://www.bostonglobe.com/opinion/...tcK/story.html
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 05:29 AM   #72
alex zonder
Human being with feelings
 
alex zonder's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,606
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
I could turn it into an executable file for you...you should check the shortcuts are to your liking though (right click on the ahk script, edit script).
You'd be a real sweetheart if you could do that for lazy simpletons like me thanks Bevosss; I'll edit the script according to my preferences.
alex zonder is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 06:22 AM   #73
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 7,469
Default

No worries Alex, just PM me the link when you've uploaded it somewhere.

I'm off to NZ next week, so it'll have to be before then.
__________________
The media are misleading the public about Syria:
https://www.bostonglobe.com/opinion/...tcK/story.html
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2007, 06:37 AM   #74
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
No worries Alex, just PM me the link when you've uploaded it somewhere.
I'm off to NZ next week, so it'll have to be before then.
Hey, whereabouts in NZ? I've been there y'know.
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2007, 05:33 PM   #75
alex zonder
Human being with feelings
 
alex zonder's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,606
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
No worries Alex, just PM me the link when you've uploaded it somewhere.

I'm off to NZ next week, so it'll have to be before then.
Bevosss thanks again for the help offered! - but I got the taste of it now and notice it ain't too difficult to set the toolbar up. Great idea of pjs
alex zonder is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2007, 07:48 PM   #76
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default Save Project File without being driven mad macro

How many times have you done Ctrl S to save file, only that because you're on an FX window, up pops the box to save your FX Chain, not the project file.

Doesn't it drive you mad?

Well this little AutoHotKey macro keeps Ctrl S as context sensitive (so you can still use Ctrl S to specifically save your FX chain if you wish), but uses Ctrl Shift Q to ALWAYS save the project file. Of course you can use any key combo you like - I've assigned it to one of the orange button on my n52!

The macro makes the Main REAPER window active, then saves, then returns to whichever window you were in when you invoked the macro and makes that window active again.

;Ctrl Shift Q - Save File
^+q::
SetTitleMatchMode, 2
WinGetActiveTitle, ActWin
WinGet, REAPER
WinWait, REAPER,
IfWinNotActive, REAPER, , WinActivate, REAPER,
WinWaitActive, REAPER ,
Send, {CtrlDown}s{CtrlUp}
WinActivate, %ActWin%
WinWaitActive, %ActWin%
Return
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2007, 10:15 AM   #77
Lawrence
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20,921
Default

Cool stuff in here.
__________________
"I, Bozo The Clown, do solemly swear to uphold the Consti.. consti... uh, how do you pronounce that again?".
Lawrence is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2007, 10:51 AM   #78
todd24
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 916
Default Done! Reaper v2.4 somtheing or other!

Very cool stuff indeed.

Reaper really needs some Macro managment built in. How cool would it be to be able to upload and download each others macros?

Last edited by Tallisman; 09-02-2008 at 01:21 PM.
todd24 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2007, 11:02 AM   #79
Tallisman
Human being with feelings
 
Tallisman's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: in the middle of the icecube.
Posts: 7,405
Default

Quote:
Originally Posted by todd24 View Post
Very cool stuff indeed.

Reaper really needs some Macro managment built in. How cool would it be to be able to upload and download each others macros?
++1





.t
__________________
.t

_____________________________
http://jomei.bandcamp.com <--My Middle Son.

http://tallisman.bandcamp.com <--Me.

"Excuse me. Could you please point me in the direction of the self-help section?"
Tallisman is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2007, 03:21 PM   #80
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,700
Default

Quote:
Originally Posted by todd24 View Post
Very cool stuff indeed.

Reaper really needs some Macro managment built in. How cool would it be to be able to upload and download each others macros?
Another thumbs up here.
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.