Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2012, 04:38 PM   #1
Banned
Human being with feelings
 
Banned's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Unwired (probably in the proximity of Amsterdam)
Posts: 4,868
Default Wrong pointer icon shown on TCP for vertical resizing / reordering

[EDIT: FIXED in 4.31pre1]

Here is a video (320kb QuickTime .mov) showing a bug with the pointer icon in the TCP, when attempting to change the track height. It seems there is a vertical mismatch of one or two pixels between the hit zone for resizing and its corresponding pointer icon. When attempting to resize a track, one can not rely on visual feedback to indicate whether or not one will succeed in doing so. At the top of the track edges, the pointer icon for vertical movement is shown, however, resizing does not work; the track order is affected instead.

Bug report thread here, please vote if you can duplicate and care to have it fixed.
__________________
˙lɐd 'ʎɐʍ ƃuoɹʍ ǝɥʇ ǝɔıʌǝp ʇɐɥʇ ƃuıploɥ ǝɹ,noʎ

Last edited by Banned; 11-18-2012 at 04:33 PM. Reason: Bug fixed
Banned is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 04:45 PM   #2
gofer
-blänk-
 
gofer's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10,999
Default

I can't reproduce neither this one nor the MIDI note one you reported on XP32. OS related?
gofer is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 05:02 PM   #3
Banned
Human being with feelings
 
Banned's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Unwired (probably in the proximity of Amsterdam)
Posts: 4,868
Default

Quote:
Originally Posted by gofer View Post
I can't reproduce neither this one nor the MIDI note one you reported on XP32. OS related?
Probably. I am on OS X, this happens on every version of OS X that I have tried with REAPER (from 10.5.x to 10.8.x). Will add that to bug report, thanks.
__________________
˙lɐd 'ʎɐʍ ƃuoɹʍ ǝɥʇ ǝɔıʌǝp ʇɐɥʇ ƃuıploɥ ǝɹ,noʎ
Banned is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 12:58 PM   #4
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,321
Default

Got it, thanks, this is an OSX rounding bug in SWELL. Should be fixed in the next build!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 01:00 PM   #5
Banned
Human being with feelings
 
Banned's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Unwired (probably in the proximity of Amsterdam)
Posts: 4,868
Default

Awesome, thanks!
__________________
˙lɐd 'ʎɐʍ ƃuoɹʍ ǝɥʇ ǝɔıʌǝp ʇɐɥʇ ƃuıploɥ ǝɹ,noʎ
Banned is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.