Old 11-19-2012, 11:06 AM   #1
drew
Mobile
 
drew's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: London & São Paulo. Hardcore commercial REAPERite
Posts: 1,630
Default No Note Off in Play All Takes mode (FIXED)

Hope this is a simple one:

In this project either take 1 or 2 will play just fine, but in Play All Takes mode the last note (which coincides with the end of the item) gets stuck.. here, at least.

Project

Thanks,

Drew
__________________
Proudly using REAPER exclusively for professional music production at Qsonics.com and recording broadcast and narrative voiceovers at DrewWhite.com.
drew is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2012, 11:25 AM   #2
gofer
-blänk-
 
gofer's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10,998
Default

Confirmed and reproduced from scratch. A note-off exactly at the item edge is not sent in "play all takes" mode.





(still looking forward to the next drew vid report )

Last edited by gofer; 11-19-2012 at 11:31 AM.
gofer is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2012, 11:37 AM   #3
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,320
Default

Confirmed, looking into it.
Justin is online now   Reply With Quote
Old 11-21-2012, 03:17 AM   #4
gofer
-blänk-
 
gofer's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10,998
Default

fixed in v4.31pre3, thanks
gofer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.