Old 06-01-2013, 03:07 PM   #1
plamuk
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,221
Default freezing with multiple project tabs: run background projects

i am getting a lot of crashes with multiple project tabs, apparently centering around ctrl.rpp

background project tab processes are enabled.

i load ctrl.rpp first, and then instances of active default.rpp. eventually, active default.rpp freezes as reaper attempts to load fx in the active default.rpp. this crash eats my asio driver and requires a pc restart.

if i do not load ctrl.rpp, this does not occur.
edit: more info, if i turn off "run background projects" and "run stopped background projects" it also does not occur. but that's not an option, as i need midi from ctrl.rpp.

here is ctrl.rpp and my default project template. i've also included inis.

https://stash.reaper.fm/16620/ctrl.RPP
https://stash.reaper.fm/16621/active%20default.RPP

https://stash.reaper.fm/16622/REAPER.ini
https://stash.reaper.fm/16623/S%26M.ini

i'm using sws 2.3.0.17 and tried on reaper 4.402 v. 4.5rc5 ... 64 bit all

crashlog:
Code:
Problem signature:
  Problem Event Name:	APPCRASH
  Application Name:	REAPER.exe
  Application Version:	4.4.9.65
  Application Timestamp:	51a9152c
  Fault Module Name:	reaper_midi.dll
  Fault Module Version:	1.0.0.1
  Fault Module Timestamp:	51a913c1
  Exception Code:	c0000005
  Exception Offset:	00000000000fa0ca
  OS Version:	6.1.7601.2.1.0.256.48
  Locale ID:	1033
  Additional Information 1:	33f9
  Additional Information 2:	33f99b959d92cc6438e281e43826a36a
  Additional Information 3:	c210
  Additional Information 4:	c210094364c40580078ed6fe09745314

Last edited by plamuk; 06-01-2013 at 04:59 PM.
plamuk is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 04:15 AM   #2
Ollie
Super Moderator (no feelings)
 
Ollie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: On or near a dike
Posts: 9,633
Default

The project files seem to contain a lot of custom JS FX and SWS, any chance you can strip that down to a set of minimal RPPs that use only stock plug-uns and no SWS functions?
Ollie is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 10:05 AM   #3
plamuk
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,221
Default

working on it. that is a lot of spaghetti to untangle.

question: i've noticed, when opening rpps in an editor, that even blank rpps have a TON of data in them....why is that?

https://stash.reaper.fm/16627/active%...lt%20blank.RPP

this one is a ctrl A - deleted version of active default. i just noticed that it has shit from defaults YEARS ago since i just edit on top and resave.

my original active default.rpp was about 1 mb. i just cut and pasted all the tracks into a (truly) blank project and saved it... 100kb. wat was all that extra stuff?
plamuk is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 10:38 AM   #4
plamuk
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,221
Default

https://stash.reaper.fm/16631/ctrl.RPP
https://stash.reaper.fm/16632/active%20default.RPP

^ updated with no 3rd party fx and no extension usage. cut and pasted into new, blank projects to lose all that bloat (note the diminished file size)

issue still occurs.
plamuk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.