Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2013, 05:02 PM   #1
ReapInPeace
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 29
Default Pan2 OSC not sent when Project default (Stereo Pan) (FIXED)

right click on pan knob in mixer.
set Pan mode to Project default (Stereo Pan)
move width knob.
pan2 OSC is not sent out.

However, if Pan mode is set directly to Stereo Pan, not using "Project default", then pan2 OSC is sent.

Thanks so much for the OSC implementation - Reaper rules!!

osx 10.8.3 reaper v4.402
ReapInPeace is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 03:08 AM   #2
ReapInPeace
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 29
Default

Just a heads up, the pan2 bug is still there. I'm on v4.581, OSX 10.8.5.

When "Project default (stereo pan)" is chosen, Reaper sends this OSC:
REAPER: /track/1/pan2 0.75

But doesn't send this:
REAPER: /track/pan2 0.75

When I manually choose "Stereo pan", then Reaper correctly sends:
REAPER: /track/1/pan2 0.75
REAPER: /track/pan2 0.75

I'm using this line in the config file:
TRACK_PAN2 n/track/pan2 n/track/@/pan2 #s/track/pan2/str s/track/@/pan2/str
ReapInPeace is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 07:05 AM   #3
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 9,194
Default

Fixing, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.