Old 03-31-2014, 06:05 PM   #1
AbstractDissonance
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 70
Default Reaper locking up when zooming in

Can someone check if this project locks up their reaper? It seems to be an issue with the tempo map/changes. Does not lock up when changes are removed.

The project locks up within seconds of zooming in and out a bunch of the wheel button.

Attached Files
File Type: rpp Reaper - Zoom Bug Project.RPP (2.0 KB, 93 views)

Last edited by AbstractDissonance; 03-31-2014 at 06:36 PM.
AbstractDissonance is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 12:46 AM   #2
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 16,596
Default

Nope, all OK here (after over 30 seconds of mouse-wheel zooming)
__________________
DarkStar ... interesting, if true. Inspired by ...

My top 40 FRs, as voted by you (updated for August 2016)
DarkStar is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 12:51 AM   #3
vordex
Human being with feelings
 
vordex's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Oxfordshire, UK
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by DarkStar View Post
Nope, all OK here (after over 30 seconds of mouse-wheel zooming)
Same here.
vordex is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 05:40 AM   #4
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,321
Default

Duplicated, thank you, fixing I hope. As far as I can tell this only affects win64, too, btw.
Justin is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 05:46 AM   #5
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 16,596
Default

^^^
How did you do that?

Windows 7 64-bit here (but using Reaper 32-bit).
__________________
DarkStar ... interesting, if true. Inspired by ...

My top 40 FRs, as voted by you (updated for August 2016)
DarkStar is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 05:47 AM   #6
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,321
Default

Quote:
Originally Posted by DarkStar View Post
^^^
How did you do that?

Windows 7 64-bit here (but using Reaper 32-bit).
Try REAPER 64-bit.
Justin is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 05:56 AM   #7
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 16,596
Default

... one day
__________________
DarkStar ... interesting, if true. Inspired by ...

My top 40 FRs, as voted by you (updated for August 2016)
DarkStar is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 08:42 AM   #8
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,321
Default

There's a fix for this in 4.62pre5, thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 12:00 PM   #9
AbstractDissonance
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 70
Default

Thanks too! Now I can get back to work!
AbstractDissonance is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2014, 05:34 AM   #10
vordex
Human being with feelings
 
vordex's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Oxfordshire, UK
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by DarkStar View Post
^^^
Windows 7 64-bit here (but using Reaper 32-bit).
Same here.
vordex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.