Old 06-16-2014, 03:19 AM   #1
witti
Human being with feelings
 
witti's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,186
Default Jumpy envelope points (FIXED)

When i set a time selection and i want to move the points, this happens:



Without a time selection everything works as expected.

Reaper 4.62 (32 bit), winXP
witti is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 11:18 PM   #2
MrJones
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 203
Default

This worked at some point and was a regression around 4.62. Will this be fixed soon? It is now already broken since a few versions, and I rely heavily on time selections with envelope points (I have link envelope point selection to time selection enabled), so this hurts my workflow a lot.
MrJones is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 07:38 AM   #3
witti
Human being with feelings
 
witti's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,186
Default

Quote:
Originally Posted by MrJones View Post
This worked at some point and was a regression around 4.62.
Really since 4.62 ? Noticed it a little later. Maybe because i hadn't the option enabled to automatically select envelope points when drawing a time selection.

So i think i will put it in the issue tracker...
witti is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2014, 06:54 AM   #4
MrJones
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 203
Default

Can this please be fixed soon?? It used to work fine, and I have envelope selection linked to time selection and I use this a lot, so it's really a Problem for me! It's broken since several versions already...
MrJones is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2014, 07:38 AM   #5
witti
Human being with feelings
 
witti's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,186
Default

It's the same with 'Lock item edges' in the lock settings menu.
I think little (?) bugs like these should be fixed as soon as possible...
witti is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2014, 05:24 PM   #6
MrJones
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 203
Default

Still happening in 4.731. Is anyone reading this bug forum at all?
MrJones is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2014, 05:31 PM   #7
witti
Human being with feelings
 
witti's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,186
Default

Yes.

http://forum.cockos.com/showpost.php...15&postcount=1

But thanks for bumping this thread !
witti is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2014, 11:44 PM   #8
vanhaze
Human being with feelings
 
vanhaze's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Netherlands
Posts: 3,588
Default

Quote:
Originally Posted by witti View Post
It's the same with 'Lock item edges' in the lock settings menu.
I think little (?) bugs like these should be fixed as soon as possible...

Totally agree.
vanhaze is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2014, 11:57 PM   #9
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

"jumpy env points": fix coming soon (4.74pre3 if you want to test)
'Lock item edges': avail in 4.73
Jeffos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.