Old 02-12-2015, 04:02 AM   #1
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default FUSION: Pro&Clean Theme :: BETA 01

It is time for Beta!
Updates here: Bitbucket



What's left to do:
0) Additional TCP, MCP layouts
1) TCP Master default layout
2) Master Mixer FX and IO icons
3) Gen Knobs
4) Gen Icons
5) Some Tracks Folder Icons
6) Global Auto Icons(Touch, Latch, Read, Wright)
7) Additional toolbars icons

Installation
Theme: Download
Font: http://www.opensans.com
If you want the theme looked exactly like the screenshot): My Prefs


Last edited by arsen; 03-21-2015 at 11:38 AM.
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 04:14 AM   #2
johnnynash
Human being with feelings
 
johnnynash's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 128
Default

Wow! Looks awesome, man. Thank you very much!!
johnnynash is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 04:41 AM   #3
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 1,919
Default

Oh my GOD!!!!!

I've downloaded and installed font,but it looks very weird like there is no AA or something,broken


Last edited by Sexan; 02-12-2015 at 04:56 AM.
Sexan is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 05:12 AM   #4
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Oh my GOD!!!!!

I've downloaded and installed font,but it looks very weird like there is no AA or something,broken

its looks like in Appearance tab(in Prefs) Faster text rendering is on
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 05:34 AM   #5
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 1,919
Default

That fixed TCP,but on items looks still the same
Sexan is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 06:05 AM   #6
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
That fixed TCP,but on items looks still the same
mac/pc? are you installed all the font files from archive? reload theme, restart reaper. If problem is still there, try changing font in "Theme Editor Tab->Media item label font" to standart font(like arial, tahoma)
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 06:06 AM   #7
matthewjumpsoffbuildings
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 391
Default

sweet theme arsen
__________________
[array] soundcloud facebook arraytheband.com.au
matthewjumpsoffbuildings is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 06:20 AM   #8
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 1,919
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
mac/pc? are you installed all the font files from archive? reload theme, restart reaper. If problem is still there, try changing font in "Theme Editor Tab->Media item label font" to standart font(like arial, tahoma)
"Theme Editor Tab->Media item label font"
Hmmm,weird... I've just opened that and hit apply (didn't change anything) and now its fine

Last edited by Sexan; 02-12-2015 at 06:26 AM.
Sexan is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 07:30 AM   #9
fladd
Human being with feelings
 
fladd's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 899
Default

Looks nice!
But as with most Reaper themes, it is impossible to recognise which track is selected...
__________________
www.fladd.de/sound
fladd is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 07:32 AM   #10
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Arrange looks awesome - this is officially my new theme

What about the MIDI editor, IMHO it looks too greyish when compared to main window (I never dock it, always have it on a second monitor) - is this how it will remain?
No big deal since MIDI editor colors are easy to change so one can edit it easily, I'm just interested in what do you think


edit: rtconfig request. I edited default theme with the layouts I personally needed - when I catch the time I will probably do the same with this theme (because I love when layouts are the same in the every theme I use). I can send you edited rtconfig once I do it.

Last edited by Breeder; 02-12-2015 at 07:42 AM.
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 07:40 AM   #11
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

CC events in MIDI editor have a slightly different color part at the top of the event. Is this a bug or a feature?
Auto-arm button in TCP looks a bit weird - as if the letter is too big to fit in the icon.
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 10:04 AM   #12
mamazai
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 323
Default

Very good, but why any selected fx ( on the slot ) doesn't have highlighted text in all themes ? ıt would be nice.
mamazai is online now   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 10:37 AM   #13
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 1,919
Default Bugs



Sexan is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 10:40 AM   #14
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Toolbar separator color is wrong

Breeder is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 11:39 AM   #15
crimsonmerry
Human being with feelings
 
crimsonmerry's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 186
Default

thanks for this clean theme arsen and yeah i noticed the bug on the transport too.
crimsonmerry is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 11:50 AM   #16
Nixon
Human being with feelings
 
Nixon's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 248
Default

Hi Arsen thanks for the theme
Do you (or others) know any similar font for mac?
__________________
Item FX Sends -
Nixon is online now   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 12:32 PM   #17
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 697
Default

Thank you very much for this neat beta version.

FX parameters are orange though:

timothys_monster is online now   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 01:26 PM   #18
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 13,171
Default

Quote:
Originally Posted by fladd View Post
Looks nice!
But as with most Reaper themes, it is impossible to recognise which track is selected...
fyi...

go get this one NotMyFault-minus-minus_4.0_v2-r45.ReaperThemeZip

from the stash and you'll see what I'm talking about
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 01:33 PM   #19
bladlus
Human being with feelings
 
bladlus's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Oslo
Posts: 28
Default

YAY it's out! Thanks a bunch, it looks so good!

Quote:
Originally Posted by Nixon View Post
Hi Arsen thanks for the theme
Do you (or others) know any similar font for mac?
Font seems to work fine for me on OSX. Just download from here http://www.fontsquirrel.com/fonts/download/open-sans, and put the ttf-files in /Library/Fonts/
bladlus is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 02:14 PM   #20
tkaitkai
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 32
Default

This looks AWESOME. Seriously, great work. Thanks for sharing!
tkaitkai is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 02:45 PM   #21
grayter1
Human being with feelings
 
grayter1's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Saint Paul, MN
Posts: 434
Default

Nice. Font works fine on OS X.

Great job all around.

Terry
__________________
Hackintosh i7-6700k 4.00GHz | 32 GB | NVIDIA GTX 960 | 2 SSD drives | OSX 10.12.6 | Audient iD22 | Pro Tools 12.8 | Studio One 3.5 | Reaper | NI Komplete 10
grayter1 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2015, 03:27 PM   #22
Nixon
Human being with feelings
 
Nixon's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 248
Default

Oh my bad, works like a charme, thanks all.
__________________
Item FX Sends -
Nixon is online now   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 01:27 AM   #23
Gerry
Human being with feelings
 
Gerry's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Cadiz Spain
Posts: 268
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Thank you very much for this neat beta version.

FX parameters are orange though:

Yes big thanks but that orange has to go LOL
__________________
http://www.gerrycooper.com/
Gerry is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 06:02 AM   #24
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Breeder
is this how it will remain?
No big deal since MIDI editor colors are easy to change so one can edit it easily, I'm just interested in what do you think
That is a matter of taste. But i think, in most cases, less contrast theme better - less strain the eyes, especially in a dark room.
Quote:
Originally Posted by Breeder
I can send you edited rtconfig once I do it.
Yes, please
Quote:
Originally Posted by Breeder
CC events in MIDI editor have a slightly different color part at the top of the event.
Is this a bug or a feature?
Auto-arm button in TCP looks a bit weird - as if the letter is too big to fit in the icon.
Feature)) I took colormap from albertxxx Protools(if I remember correctly) theme and change colors
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 06:05 AM   #25
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Thank you very much for this neat beta version.
FX parameters are orange though:
[/img]
What is state of FX? i can`t find sprite for this state
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 06:12 AM   #26
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Sexan View Post

What condition when bug appears?
arsen is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 07:54 AM   #27
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 1,919
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
What condition when bug appears?
Center Transport Buttons
Sexan is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 08:29 AM   #28
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 786
Default

Really like the look of it.. Didn't put it on my DAW yet. But did install on studio office pc and looks great.

I agree I would like brighter shade when channel is selected.. Hate when selection is hard to see.
And besides other mcp layouts which you're working on.. I wouldn't mind seeing in the mcp a more defined look when channels are in a folder..

I see the folder appear on the folder track.. But the children tracks should shift or something.
But overall it's not to busy like some feels great so far.
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 01:52 PM   #29
sinkmusic
Human being with feelings
 
sinkmusic's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: decepticon mothership in a hidden place inside a mountain
Posts: 3,268
Default

It looks wonderful, thak you very much, Arsen !
sinkmusic is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2015, 04:16 AM   #30
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

Clickable folder icon in MCP is screwed up:

Comparisson between Fusion and v4 Default theme:
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2015, 05:41 AM   #31
Breeder
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,809
Default

I have needed fonts installed, but it seems letter i in lower case looks more like lower case letter L

Breeder is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2015, 02:21 AM   #32
the_rpg_moogle
Human being with feelings
 
the_rpg_moogle's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Tilburg, The Netherlands
Posts: 14
Default

This is really one of the most beautiful themes I've seen in a while! Keep up the good work arsen!
__________________
Intel X99, 12-Core i7-5820k @ 3.30GHz, 32GB DDR4, 2x 500GB Crucial SSD; I call him WAR MACHINE! Let's stay positive!
the_rpg_moogle is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 09:51 PM   #33
playtimer
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 123
Default

Easily one of the most beautiful themes I've seen. Can't wait for the final version!

Great work Arsen, cheers!
playtimer is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 01:52 AM   #34
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 1,919
Default

edit.....
fast fingers
Sexan is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 02:10 AM   #35
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 697
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
What is state of FX? i can`t find sprite for this state
Sorry for the delayed response. Didn't understand your question, but if you don't know how to show the orange FX parameters:

Right click master track -> Show FX parameters when size permits
timothys_monster is online now   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 02:57 AM   #36
timothys_monster
Human being with feelings
 
timothys_monster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Xalapa, Mexico
Posts: 697
Default

Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
I have needed fonts installed, but it seems letter i in lower case looks more like lower case letter L
confirmed.
timothys_monster is online now   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 12:48 PM   #37
Mordi
Human being with feelings
 
Mordi's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 374
Default

I've tested this theme a lot the last few days, and it really looks nice. Also, it works very well! I love how coloring looks great on basically any color. Great work, arsen!

One thing:
- I wish the Master track in the TCP would show me more than just a big meter. I suppose this will come in time.
Mordi is online now   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 12:53 PM   #38
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 786
Default

Quote:
Originally Posted by Mordi View Post
I've tested this theme a lot the last few days, and it really looks nice. Also, it works very well! I love how coloring looks great on basically any color. Great work, arsen!

One thing:
- I wish the Master track in the TCP would show me more than just a big meter. I suppose this will come in time.
agreed.. you can still right click to get to envelopes but still..
can't wait for little fixes in the mixer.. but loving the theme/vibe of it when working.
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 01:34 PM   #39
Steven Jay Cohen
Human being with feelings
 
Steven Jay Cohen's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Easthampton, MA
Posts: 55
Default Input FX?

How about an Input FX button on both the Track and the Mixer?
Any way to show Input FX in a list on the Mixer like standard FX or Sends?
__________________
Steven Jay CohenAudiobooks recorded with Reaper

Oktavamod MJE-K47Focusrite Forte • 3.1GHz Quad Core i5 - Windows 7 Pro
Steven Jay Cohen is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2015, 12:40 AM   #40
arsen
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Default

Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Center Transport Buttons
Ok. i`ll fix it.
Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
Clickable folder icon in MCP is screwed up:
Comparisson between Fusion and v4 Default theme:
Ok, thanks, I understood
Quote:
Originally Posted by Breeder View Post
I have needed fonts installed, but it seems letter i in lower case looks more like lower case letter L
It seems that panel cuts font.

Quote:
Originally Posted by timothys_monster View Post
Sorry for the delayed response. Didn't understand your question, but if you don't know how to show the orange FX parameters:
Right click master track -> Show FX parameters when size permits
Ok, i next beta i`ll fix it)

Quote:
Originally Posted by Mordi View Post
One thing:
- I wish the Master track in the TCP would show me more than just a big meter. I suppose this will come in time.
it is in my todo-list

Quote:
Originally Posted by Steven Jay Cohen View Post
How about an Input FX button on both the Track and the Mixer?
Any way to show Input FX in a list on the Mixer like standard FX or Sends?
it will be in next beta

P.S.
Thanks to all for feedback) Sorry, i cant reply often

Last edited by arsen; 02-23-2015 at 12:47 AM.
arsen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.