Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-19-2015, 03:35 PM   #1
LNX
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Location: Italy
Posts: 7
Default Bug 5.1 - Video Processor - automation opacity crash (FIXED)

I don't known if could be interesting for devs...anyway i submit
Crash every time i do that... only on this project:
Add Video processor
Opacity Envelope
create some points
sometimes crash istantly, sometimes pressing play



W7 64 bit
Reaper 5.1 64bit
E8400, 4Gb ram
MOTU 828 mk2

Faulting application name: reaper.exe, versione: 5.1.0.0, timestamp: 0x56488a65
Faulting module name: reaper_video.dll, versione: 0.0.0.0, timestamp: 0x5648867d
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00000000000feb04
Faulting process id: 0x778
Faulting application start time: 0x01d13921730f3f0b
Faulting application path: C:\Program Files\REAPER (x64)\reaper.exe
Faulting module path: C:\Program Files\REAPER (x64)\Plugins\reaper_video.dll
Report Id: d755c054-a514-11e5-80bb-001fc606ba69
LNX is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015, 08:58 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,247
Default

Fixing, thanks! This requires the project setting "always resize video sources to preferred video size" to be set.
Justin is online now   Reply With Quote
Old 12-25-2015, 03:14 PM   #3
LNX
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Location: Italy
Posts: 7
Default

thanks for attention Justin, i had this option already checked =/
I'll try with the latest patch
LNX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.